У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео)

У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео)
На вулиці Хрещатик у Києві проводять першу репетицію параду військ з нагоди Дня Незалежності України.

Початок репетиції параду до 30 річчя Незалежності України відбувся вчасно. Близько 15:00 18 серпня у Києві почали перекривати дороги аби забезпечити проїзд колонам техніки.

Про це повідомляє 24 канал.

Доки колони танків, КРАЗів, БМП та БТРів рухалися в напрямку центру, на вулиці Льва Толстого вже почали останні підготовки техніки для проїзду Хрещатиком. Також у центрі почали збиратися бійці різних видів військ.

Майже всі центральні вулиці столиці оточили поліцейські, які забезпечують порядок на час проведення заходу. Продовжуватиметься репетиція щонайменше до 22:00. Зняти обмеження проїзду обіцяють до 00:00 18 серпня.

Неподалік від Цирку очевидці зняли на відео проїзд колони танків. Техніка зупинилася на перехресті вулиць Богдана Гаврилишина, Коперника, Рибалка та Довнар-Запольського.

Близько 17:00 на Хрещатику розпочалася сама репетиція грандіозного параду. Вулицею проходять колони військових та проїздить бронетехніка.

Після проїзду техніки до центру поліцейські почали частково відкривати вулиці Києва для проїзду. Оскільки столиця фактично зупинилася.

Читайте також
Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото) Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото)
Танк візьме участь у військовому параді вперше за роки Незалежності. Вперше його можна буде побачити вже 24 серпня.
У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео) У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео)
Під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло".
Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео) Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео)
Під час параду з нагоди святкування 30-річчя Дня Незалежності України над головною вулицею столиці Хрещатиком, пролетить транспортний літак "Мрія" — найбільший вантажний літак у світі.
Loading...
Load next