Кінний спорт у Львові: як швидко навчитись їздити риссю (відео)

ALLAVLOG в ДЮСШ «Буревісник» вчилась їздити верхи на коні Каскаді, а саме: як правильно сідати на нього, як їздити риссю та всидіти на коні під час руху. Про це та інше дивіться у новому випуску #ALLAVLOG #32

Дивіться також
Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео) Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео)
Перші змагання з натурального бодібілдингу в Україні. Жодних допоміжних препаратів під час і без того важкої й тривалої підготовки.
Помер ексгендиректор ФК «Карпати» Михайло Практика Помер ексгендиректор ФК «Карпати» Михайло Практика
У неділю, 5 грудня, на 67-му році життя помер колишній генеральний директор львівського ФК «Карпати» Михайло Практика.
Олімпійські зустрічі 2020: гімнастка Погранична про Токіо та плани на майбутнє (відео) Олімпійські зустрічі 2020: гімнастка Погранична про Токіо та плани на майбутнє (відео)
Христина Погранична - українська гімнастка, фіналістка Олімпійських Ігор у Токіо, срібна призерка ІІІ-х літніх Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі, абсолютна чемпіонка XVII Всесвітньої літньої Гімназіади 2018-го, чемпіонка України серед юніорів з художньої гімнастики 2017 і 2018 років. Спортсменка поділилася своїми враженнями від Олімпіади-2020. Розповіла про травми, прикрі інциденти під час змагань та мотивацію під час складних моментів.