Розчленування жінки, масштабна троща в Рудках, викрадення дитини: надзвичайні новини року на Львівщині (відео)

Розчленування жінки у Львові: 58-річна львів’янка ще наприкінці листопада 2020-го року зникла безвісти. І лише навесні 2021-го вдалося знайти її тіло, точніше останки, у Снопківському парку. Після обстеження території правоохоронці виявили ще частину тулуба та голову загиблої. Експертиза встановила, що жінку вбили ще у листопаді 2021 року.

Фото з відкритих джерел

Нами було встановлено, що це є фрагменти людини, жінки, яка в нас рахується як безвісти пропавша. Самій жінці 58 років. Жінка сама проживала в квартирі неподалік цього парку. Вона любила зловживати спиртними напоями, ходила часто до своїх знайомих, - розповів начальник Львівського районного управління поліції, Павло Гарасим.

Слідчі дізналися, що вбив жінку її 67-річний знайомий, який проживав неподалік Снопківського парку, під час чергового застілля. Під оковитою вони посварилися, що й призвело до трагічних наслідків.

Також у підсумковому випуску #ГарячіNews про таке:
  • Масштабна троща: вантажівка на шаленій швидкості влетіла у будівлю в Рудках. Водій фури та двоє пішоходів загинув на місці. Ще одна постраждала, 10-річна дівчинка майже 2 місяці перебувала у лікарні.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій сідлового тагяча "Renault" не вправся з керуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору та в'їхав у продуктовий магазин. Від удару завалилася частина будівлі.

Від тілесних ушкоджень, отриманих внаслідок ДТП, водій вантажівки та ще дві жінки загинули на місці події. Крім того, травми отримала неповнолітня дівчина-пішохід, яка була доставлена до лікарні. Попри зусилля медиків, потерпіла померла у медзакладі.

Фото: Національна поліція
  • Викрадення 9-місячної дитини у Львові. 31-чоловік потай забрав доньку своєї колишньої співмешканки. Підозрюваний родом з Тернопільщини, однак знайшли його у Хмельницькій області.

Співробітники поліції Львівщини розшукували зловмисника, причетного до викрадення 9-місячної дитини. Тоді ж було  встановлено, що до викрадення може бути причетний колишній співмешканець матері дитини - Лукач Юрій Васильович.

Поліцейські затримали мешканця Підволочиська Юрія Лукача, який викрав у Львові дев’ятимісячну Вікторію Нечаєву – доньку своєї колишньої співмешканки. Чоловіка з дитиною розшукали у селі Смотрич на Хмельниччині. Про це пише ZAXID.NET з посиланням на Пошуково-рятувальній волонтерській асоціації SARVA, волонтери якої теж були залучені до розшуку.

За даними волонтерів, після розголосу інформації про зникнення Вікторії Нечаєвої, у неділю, 24 жовтня, надійшла інформація від очевидців, які бачили Юрія Лукача з дитиною у маршрутці. Він прямував зі свого рідного селища Підволочиськ на Тернопільщині до Кам'янця-Подільського.

Чоловіка затримали у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району на Хмельниччині. З дитиною все гаразд – вона жива і здорова.

Фото: Національна поліція 

Про самогубство спортсменки, смертельний обвал стіни, банду жорстоких рекетирів, стрілянину, викриття наркоугруповання, найбільшу партію контрабанди –почуєте у підсумковому випуску #ГарячіNEWS.

Ірина Сульpravdatutnews.com