В Україні заради хутрового вбрання щороку вбивають близько мільйона тварин (відео)

Холод іде – шуби нам несе! Близько мільйона тварин щороку вбивають в Україні заради хутряного вбрання.

Зоозахисники вже не один рік вимагають від народних обранців прийняти антихутровий закон. Але депутатські руки до відповідного законопроєкту ніяк не доростуть, і він продовжує запиленим лежати десь на полиці. Тим часом тварин продовжують утримувати на звірофермах в неналежних умов, а екологія продовжує потерпати.

В зоозахисників й інші вимоги до нардепів щодо прав тварин, до прикладу,  заборона діяльності дельфінаріїв, цирків з тваринами, контактних зоопарків. Але і тут наші парламентарі гальмують Україну на шляху до гуманного поводження з тваринами.

Окрім цих актуальних питань, у програмі ви дізнаєтесь про:

  • Яка кількість хутрових ферм в Україні? 
  • Яка частка української хутрової продукції на світовому ринку?
  • Яка головна мета маршу за права тварин?
Дивіться також
Хутрові ферми в Україні: виробництва "вбивають" екологію та забирають життя тисяч тварин (відео) Хутрові ферми в Україні: виробництва "вбивають" екологію та забирають життя тисяч тварин (відео)
Виробництво хутрових виробів та купівля одягу із натурального хутра вимірюється не у гривнях чи євро, а у життях невинних тварин. Так, кількість тварин, яка потрібна для виготовлення однієї шуби залежно від виду в середньому становить - 250 білок і шиншил, 90 соболів, 20 рисей чи 45 вбитих норок.
Вбивство тварин заради хутра: чи потрібні Україні хутрові ферми? (відео) Вбивство тварин заради хутра: чи потрібні Україні хутрові ферми? (відео)
Нова шуба - це не про заможність та статусність, а, перш за все, про вбивство. 85% хутра отримують з вирощених тварин на спеціальних фермах. Вони не виходять на вулицю, не полюють, не бігають на волі. А ще через неприродні умови життя, тварини схильні завдавати собі болю, битись головою об стінки, гризти залізні дроти, та їсти один одного.