Е-квиток у Львові: чи встигнуть запустити вчасно і як працюватиме система АСОП? (відео)

Е-квиток уже не за горами. В січні наступного року у Львові мають запустити е-квиток. Майже весь транспорт уже обладнали системою АСОП. Персоналізовані картки «ЛеоКарт» уже в друці, наприкінці місяця їх почнуть видавати пільговикам. Але питань щодо того, як буде працювати електронний квиток, стає все більше. І зараз ми на них відповімо.

У новому випуску #НХР ви почуєте:

  • Якою може бути вартість проїзду?
  • Коли можна буде купити «ЛеоКарт»?
  • Як оформити пільгову картку?
  • Як оплачувати разові поїздки і валідувати квитки
Дивіться також
Понад 60 тисяч львів'ян подали документи на пільговий е-квиток Понад 60 тисяч львів'ян подали документи на пільговий е-квиток
За словами директора ЛКП "Львівавтодор" Миколи Власюка, валідаторами для е-квитка обладнали 715 одиниць громадського транспорту з 793.
Е-квиток у Львові: де отримати «ЛеоКарт» і коли запрацює система? (відео) Е-квиток у Львові: де отримати «ЛеоКарт» і коли запрацює система? (відео)
Вже з 13 січня пільгова категорія осіб зможе користуватися системою автоматизованої оплати проїзду у громадському транспорті за допомогою спеціальних персоналізованих карток.
"Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток "Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток
У жовтні на вулиці Горбачевського запрацював Центр обслуговування пасажирів.