Переваги для щеплених: як в Україні та світі заохочують до вакцинації? (відео)

Попри те що Україна нарощує темпи вакцинації від коронавірусу, показники залишаються одними з найнижчих в Європі. За даними Міністерства фінансів першу дозу вакцини отримали всього 16% українців, а повний курс щеплення пройшли лише 13%.

Відтак аби заохотити громадян вакцинуватися, влада анонсує низку привілеїв для щеплених.

У випуску ви дізнаєтесь:

  • Що пропонують українцям в обмін на укол?
  • Яка світова країна дарує золоті злитки та автівки вакцинованим громадянам?
  • Чому ведуча програми вирішила вакцинуватися?

 

Дивіться також
З 8 листопада почнуть усувати від роботи невакцинованих співробітників З 8 листопада почнуть усувати від роботи невакцинованих співробітників
Інфікування хоча б одного працівника несе ризик інфікування усіх інших працівників, які з ним контактували. 
У США схвалили вакцину Pfizer для дітей від 5 років. Що буде в Україні У США схвалили вакцину Pfizer для дітей від 5 років. Що буде в Україні
Щеплення почнуть робити вже від сьогодні.
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.