Найгірший рейтинг президента України! Довіра до Зеленського падає (відео)

1700 кілометрів на секунду. Такою є рекордна швидкість падіння зірки з центру Чумацького Шляху. -10% за місяць. Такою є швидкість падіння рейтингу Зеленського. Звичайно, не так швидко скорочується довіра до нашого президента, як рухається небесне тіло, але і Зеленський не зірка.

Днями результати своїх жовтневих досліджень опублікували КМІС, Центр Разумкова і соцгрупа «Рейтинг».

До слова, основний урок принесла відставка Дмитра Разумкова. Це у президента забрало орієнтовно 3-4% підтримки. Адже поява фігури Разумкова як окремого політичного гравця певною мірою перерозподілила голоси виборців.

Наступне, що вплинуло на рейтинг Зеленського – це скандали. Перший - що стосується Pandora Papers і офшорів нашого гаранта. А друга буча здійнялася навколо спецоперації із затримання «вагнерівців».

Що спровокувало таке стрімке падіння рейтингу гаранта, пояснюємо на хлопський розум у програмі  #НХР.

Дивіться також
Розслідування Pandora Papers: НАЗК закінчило перевірку декларації Зеленського (відео) Розслідування Pandora Papers: НАЗК закінчило перевірку декларації Зеленського (відео)
У відомстві нардепу відповіли, що в ході проведення перевірки, зокрема, врахували інформацію з нещодавнього розслідування "Слідства.інфо" щодо Зеленського.
"Матеріал не міг стати сюрпризом": Венедіктова відреагувала на розслідування Pandora Papers (відео) "Матеріал не міг стати сюрпризом": Венедіктова відреагувала на розслідування Pandora Papers (відео)
Документи Pandora Papers частково підтвердили схему переказування коштів від структур скандального олігарха Ігоря Коломойського до офшорних фірм президента Володимира Зеленського та його найближчих соратників.
"Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського "Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського
Володимир Зеленський і його близькі соратники можуть бути причетні до переведення 40 млн доларів від структур, пов'язаних з олігархом Ігорем Коломойським.