Ювілейна партія: зі Львова на фронт відправили позашляховики та швидкі для ЗСУ (відео)

Ювілейна партія: зі Львова на фронт відправили позашляховики та швидкі для ЗСУ (відео)
 Разом з позашляховиками та каретами швидкої допомоги на передову відправлять й спеціальне тактичне обладнання 

На фронт відправили чергову партію автівок для наших військовослужбовців. Разом з цим транспортом також спакували й спеціальне тактичне обладнання. Волонтери відмітили, що саме ця партія допомоги ювілейна.

 Коли це проєкт тільки починався я казав, що шлях до перемоги це мільйон кроків для мільйона простих українців. Сьогодні ми зробили перші 200 кроків передавши перші 200 автівок. Зі свого боку Львівський оборонний кластер закомплектував кожну автівку 5 бронежилетами. Це загалом вже 1 тис бронежилетів  передані разом з автівками та 2 тис в межах гуманітарної допомоги, — розповів Максим Плєхов, керівник Львівського оборонного кластера. 

Серед транспорту не тільки позашляховики, а й карети швидкої допомоги, які волонтери отримали від закордонних партнерів.

Ми дуже гордимося, бо місяць шукали, щоб був спеціалізований бус для інвалідних візків. Сьогодні він є і ми його передаємо, він буде працювати на Донецькому напрямку там де є найбільше запитів по евакуації людей. Абсолютно кожен бус, як казав попередній спікер, укомплектований продуктовими наборами, аптечками від Львівського гуманітарного хабу і ми за це дякуємо Юрію Холоду. Ми дуже дякуємо й асоціації українців у Люксембурзі, позаду 3 швидких, які хлопці пригнали з Люксембургу, а їх вже понад 20, які передали в Україну, — зазначила Ганна Крисюк, керівниця Міжнародного штабу допомоги України.

Усі машини вже завтра рушатимуть на передову, де зараз тривають активні бойові дії. Додамо, що ця передача відбулася в межах проєкту «1000 машин свободи».

Ці 12 машин передаються більше ніж 20 адресатам. Зараз не буду їх усіх перераховувати це підрозділи на ділянках фронту і це також інші організації не військові, але які допомагають військовим чи займаються евакуацією, чи іншими потребами на передовій. Коло це дуже широке, — відмітив Олексанр Кулепін, заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації.

Кожна автівка пройшла відповідний техогляд. Нагадаємо, що це вже 5-та гуманітарна місія, яка забезпечить наших військових необхідним транспортом. 
 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Прокуратура Львівщини передала 42 машини на потреби армії (відео) Прокуратура Львівщини передала 42 машини на потреби армії (відео)
Прокуратура Львівщини передала на потреби армії транспорт, який вилучили у порушників у ході досудового розслідування кримінальних проваджень.
Мистецький центр у Львові перетворився на волонтерський штаб (відео) Мистецький центр у Львові перетворився на волонтерський штаб (відео)
Львівський мистецький центр «Веселі черевички» перетворився на волонтерський осередок, який допомагає біженцям, переселенцям і військовим.
Loading...
Load next