Через зростання кількості порушень на Львівщині проведуть рейди перевізників (відео)

Через зростання кількості порушень на Львівщині проведуть рейди перевізників (відео)
У разі виявлення  порушення перевізників будуть штрафувати. Рейди розпочнуть вже цього тижня.

Готуйтеся до перевірки. Останнім часом на Львівщині зросла кількість нелегальних перевезень, також водії частенько нехтують правилами безпечного проїзду. Відтак, в області проведуть рейди міжнародних, міжміських та приміських перевізників.

Посадовці Львівської ОВА спільно з «Укртрансбезпекою» та Нацполіцією перевірятимуть технічний стан автобусів, наявність вогнегасника, аптечки, всіх дозвільних документів тощо.

У разі виявлення  порушення перевізників будуть штрафувати. Або ж обласне управління транспорту взагалі розірве договір з перевізником.

Рейди розпочнуть вже цього тижня.  

Нагадаємо, Директора філії Львівського облавтодору викрили на хабарництві.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Прокуратура Львівщини передала 42 машини на потреби армії (відео) Прокуратура Львівщини передала 42 машини на потреби армії (відео)
Прокуратура Львівщини передала на потреби армії транспорт, який вилучили у порушників у ході досудового розслідування кримінальних проваджень.
Недешева евакуація: у Львові почали діяти нові тарифи на послуги евакуатора (відео) Недешева евакуація: у Львові почали діяти нові тарифи на послуги евакуатора (відео)
Тепер за послугу з евакуації автівки на штрафмайданчик доведеться заплатити 2234 грн.
Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото) Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото)
Під Львовом у місті Пустомити правоохоронці розкрили підпільний цех, який підробляв цигарки відомих українських та світових марок.
Loading...
Load next