На Харківщині арештували активи російських компаній на понад 40 млн грн

На Харківщині арештували активи російських компаній на понад 40 млн грн
Йдеться про 13 приватних підприємств, які опосередковано сприяють військовій агресії рф проти України.

На Харківщині за ініціативи Служби безпеки України арештовано активи російських компаній на понад 40 млн грн. Йдеться про 13 приватних підприємств, які опосередковано сприяють військовій агресії рф проти України. Їхні засновники та кінцеві бенефіціари – громадяни й юридичні особи країни-агресора.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу СБУ.

Кожне з них перераховує отримані в Україні прибутки на рахунки материнських компаній, які своєю чергою сплачують податки до державного бюджету рф.

Це компанії з різних галузей: вони займаються торгівлею паливом, продуктами харчування, тютюновими виробами, виробництвом побутової техніки, медичним обладнанням тощо.

За рішенням Київського районного суду м. Харкова накладено арешт на рухоме та нерухоме майно, а також корпоративні права цих компаній на загальну суму понад 40 млн грн.

Наразі триває передача активів в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). 

Нагадаємо, СБУ викрила на державній зраді помічника народного депутата України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні арештовано майно російських "Газпрому", "Роснєфті" та "Росатому" В Україні арештовано майно російських "Газпрому", "Роснєфті" та "Росатому"
Орієнтовна сукупна вартість арештованих судом корпоративних прав перевищує 2,1 млрд гривень.
В Україні арештовано майно російських холдингових компаній на 4,5 млрд грн В Україні арештовано майно російських холдингових компаній на 4,5 млрд грн
За матеріалами СБУ арештовано майно російських холдингових компаній на 4,5 млрд грн
У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф
За матеріалами СБУ в управління держави передано арештовані активи на близько 15 млрд грн.
Loading...
Load next