McDonald’s відновить роботу в Києві та на заході – Кулеба

McDonald’s відновить роботу в Києві та на заході – Кулеба

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s відновить роботу в Києві та на заході. Про це у Facebook повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Вітаю рішення компанії McDonald’s відновити роботу частини ресторанів в Україні. Спочатку це буде Київ і західна частина нашої країни. Підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів займе ще певний час. Але головне, що є політичне рішення: Мак повертається, – написав Кулеба.

Міністр зазначив, що з представниками McDonald‘s проводили довгі переговори щодо відновлення роботи в Україні. За його словами, річ не лише у бігмаках, за якими скучили мільйони українців.

Повернення великої американської компанії це:

  •  сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, попри війну;
  •  робочі місця та податки до українського бюджету;
  •  частина відновлення України.

Нагадаємо, що фінансова допомога для підприємців: у Львові стартує прийом заявок від підприємців на ваучерну допомогу (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Як евакуювати бізнес на захід Як евакуювати бізнес на захід
Як держава допомагає бізнесу перенести виробництва для відновлення роботи в західні регіони, скільки підприємств це вже зробили і з чим вони стикаються.
До 250 тисяч грн на новий бізнес: у рамках програми "єРобота" українцям дадуть безповоротну грантову підтримку До 250 тисяч грн на новий бізнес: у рамках програми "єРобота" українцям дадуть безповоротну грантову підтримку
Найближчим часом уряд затвердить програми безповоротної грантової підтримки також у сфері переробки та IT
Loading...
Load next