Галицька митниця цього місяця перевиконала бюджетне завдання від міністерства фінансів

Галицька митниця цього місяця перевиконала бюджетне завдання від міністерства фінансів
Успішні підсумки: працівники митниці розповідають, що попередні місяці були важкими через карантинні обмеження у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Успішні підсумки: працівники митниці розповідають, що попередні місяці були важкими через карантинні обмеження у зв’язку з пандемією коронавірусу. І тому ледве могли виконувати бюджетний план за завданням від міністерства фінансів. Але у червні ситуація кардинально змінилася. Галицька митниця мала наповнити держбюджет на майже 1 млрд 900 млн гривень. Однак зрештою їм вдалося наповнити казну України на понад 2 мільярди.

Зараз митники спостерігають значне збільшення обсягів оподаткованого імпорту.

«У червні відкрилися ринки, люди почали рухатися, суб’єкти зовнішньої економічної діяльності стали активнішими. І почали вести свій бізнес. Відповідно, тому й вдалося перевиконати план», - розповів Володимир Цабак, виконуючий обов’язки керівника Галицької митниці.

Також найбільше митних платежів до Держбюджету надходить від бізнесу. Митники розповідають, що в них на постійний основі відбуваються робочі наради з Європейською бізнес-асоціацією. Тому Галицька митниця активно сприяє роботі так званого «білого бізнесу». Щоб його представникам було легше у роботі починаючи від перетину кордону і до самого проходження митного контролю.

«Чорному і темному бізнесу ми усіляко заважаємо. Що це означає? Те, що з моменту роботи Галицької митниці, а саме з грудня місяця 2019 року. То працівниками Галицької митниці було виявлено та вилучено предметів порушення митних правил на понад 150 мільйонів гривень», - зазначив Володимир Цабак, виконуючий обов’язки керівника Галицької митниці.

Основними ж бюджетоформуючими товарами для митниці є: автомобілі, новий або стоковий одяг та металопрокат.

Нині ж з послабленням каратинних умов, представники митного контролю сподіваються, що подальших проблем з виконанням бюджетного плану на місяць не виникатиме.

https://www.youtube.com/watch?v=ZPrevO6o8fI

Автор: Давид Берішвілі

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Зеленський підписав закон про підвищення пенсій "чорнобильцям" Зеленський підписав закон про підвищення пенсій "чорнобильцям"
Документ встановлює мінімальні розміри пенсії за інвалідністю та у зв’язку з втратою годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи.
У Кабміні назвали дату початку опалювального сезону в цьому році У Кабміні назвали дату початку опалювального сезону в цьому році
Ціна на опалення для населення не змінюватиметься.
Loading...
Load next