Працівникам "Укравтодору" підвищать зарплату на 20%

Працівникам "Укравтодору" підвищать зарплату на 20%
Цього року усі тарифні ставки і посадові оклади для працівників дорожньої галузі підвищуються на 20% у порівнянні з 2020 роком.

Зокрема, з 1 травня наберуть чинності доповнення до Галузевої угоди на 2020−2022 роки, що дозволить виплачувати працівникам "Укравтодору" зарплату на 20% вищу, аніж торік. Про це йдеться на офіційній сторінці "Укравтодору" у Facebook.

"Так, підвищено на 20 % усі тарифні ставки та посадові оклади у порівнянні з 2020 роком. Для робітників на ділянках, що безпосередньо виконують дорожні роботи, на ⅔ збільшено розмір надбавок "За інтенсивність праці робітників" та "За високу професійну майстерність", - йдеться у повідомленні.

Однак, у "Укравтодорі" зазначають, що підвищення зарплат дорожніх робітників не позначиться на збільшенні вартості самих дорожніх ремонтних робіт. За висновком "ДерждорНДІ", роботи подорожчають лише приблизно на 3,9%.

"Реалізація масштабних інфраструктурних проєктів неможлива без участі кваліфікованих фахівців і їх гідного матеріального забезпечення", - додають в Укравтодорі.

Читайте також
На одне вільне робоче місце в Україні претендують 6 безробітних На одне вільне робоче місце в Україні претендують 6 безробітних
Найбільший вплив карантинних обмежень зазнають сфери готельного та ресторанного бізнесу, харчування, розваг. Тому зараз офіціанти, бармени, кухарі, баристи, покоївки стикаються з труднощами щодо працевлаштування.
​​Як зростатиме середня зарплата українців ​​Як зростатиме середня зарплата українців
Попри пандемію і локдаун, в Україні у 2021 році зарплати можуть збільшитися щонайменше на 10%.
Зарплата в Україні: в якій області працівникам платять найбільше Зарплата в Україні: в якій області працівникам платять найбільше
У січні-березні 2021 року середня місячна заробітна платня штатних працівників у Києві склала 18 722 гривень. Це на 45,9% більше, ніж в цілому по країні - 12 835 гривень.
Loading...
Load next