Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну

Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. 

- Уряд вдосконалив процес надання державної фінансової підтримки для розвитку фермерських господарств. Зокрема, ми збільшуємо розмір державної субсидії новоствореним фермерським господарствам на одиницю оброблюваних угідь, - каже Шмигаль.

Це рішення спрямоване на забезпечення рівних умов на ринку щодо залучення дешевих ресурсів для розвитку та становлення фермерських господарств.

Нагадаємо, в Україні вже понад 200 тисяч підприємців та найманих працівників подали заявки на отримання "карантинних" 8 тисяч гривень. 

Читайте також
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
У Греції побудують термінал прийому СПГ, газ з якого зможе отримувати і Україна У Греції побудують термінал прийому СПГ, газ з якого зможе отримувати і Україна
Раніше завдяки угоді з оператором ГТС Угорщини в України з’явилася можливість одержувати газ із СПГ-терміналу на о. Крк у Хорватії.
Loading...
Load next