В Україні вже понад 200 тисяч людей подали заявки на отримання "карантинних 8 тисяч"

В Україні вже понад 200 тисяч людей подали заявки на отримання "карантинних 8 тисяч"
Денис Шмигаль розповів, що станом на 21 квітня в Україні заявку на отримання 8 тисяч від держави через карантин подало понад 200 тисяч ФОПів та найманих працівників.

Після подання заявки на отримання карантинних 8 тисяч система автоматично визначає, чи підпадає працівник чи підприємець під виплати або ж ні. Про це Денис Шмигаль повідомив під час сьогоднішнього засідання уряду.

"Підприємці та наймані працівники в тих регіонах, які були в червоній зоні, але станом на початок цього тижня вийшли з неї, все одно зможуть податися на програму державної допомоги. Тобто, бізнес в Івано-Франківській чи Закарпатській області так само може залишити заявки для отримання виплат", - зазначив прем'єр-міністр України.

Зазначимо, що на одноразову матеріальну допомогу для підприємців та найманих працівників України, було виділено 1,4 мільярда гривень. Додамо також й те, що прийом заявок на отримання допомоги від держави на період карантину розміром у 8 тис. грн стартував вчора, 19 квітня.

Нагадаємо, що на початку квітня уряд України ввів в дію програму підтримки фізичних осіб-підприємців і найманих працівників, постраждалих через карантинні обмеження у "червоних" зонах. Перелік осіб які можуть отримати гарантовану фінансову допомогу у 8 тисяч гривень можна переглянути ТУТ.

Читайте також
В Україні заявки на компенсації за локдаун можна подавати до 19 травня В Україні заявки на компенсації за локдаун можна подавати до 19 травня
Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в Україні й досі триває прийом заявок на отримання компенсації від держави за локдаун.
На "карантинні" 8 тисяч в Україні ФОПам та найманим працівникам уже витратили 1 мільярд На "карантинні" 8 тисяч в Україні ФОПам та найманим працівникам уже витратили 1 мільярд
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що станом на 15 травня 2021 року держава витратила на карантинні виплати для ФОПів та найманих працівників, діяльність яких була припинена через посилення карантину у регіонах, один мільярд гривень.
Карантинні 8 тисяч гривень українським ФОПам почнуть виплачувати вже з 7 червня Карантинні 8 тисяч гривень українським ФОПам почнуть виплачувати вже з 7 червня
ФОПи та працівники малих підприємств, професійна діяльність яких постраждала від запровадження карантинних обмежень у квітні цього року, почнуть отримувати виплати державної допомоги в розмірі 8 тисяч гривень вже з понеділка, 7 червня.
Loading...
Load next