"Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України

"Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України
Компанія залізничного транспорту "Укрзалізниця" вже з червня цього року планує передати в комерційну оренду приміщення 24 українських вокзалів.

Перші приміщення компанія передасть в оренду вже в червні цього року, однак цей процес може розтягнутися від одного до трьох років. Про це повідомив в.о. глави "Укрзалізниці" Іван Юрик в ході пресконференції у Києві, яка відбулась у вівторок, 15 червня, повідомляє видання "Слово і Діло".

Сьогодні ми починаємо масштабний процес передачі комерційних торгових площ на наших вокзалах по всій Україні в довгострокову оренду... Ми запланували на першому етапі передати площі понад 41 тис.кв. м на 24 вокзалах до кінця цього літа, - заявив Юрик.

Відомо, що наразі планується передача в оренду комерційних площ 24 вокзалів, яка пройде у п'ять етапів:

  • на першому етапі планують передати площі на вокзалах Запоріжжя, Дніпра, Хмельницького, Сум і Козятина;
  • на другому етапі "УЗ" передасть в оренду площі на 11 вокзалах - Полтави, Рівного, Тернополя, Фастова, Вінниці, імені Тараса Шевченка, Чопа, Ужгорода, Чернівців, Коломиї, Білої Церкви;
  • на третьому етапі, в серпні, компанія передасть площі ще в Одесі, Миколаєві, Львові, Івано-Франківську.
  • на четвертому етапі, наприкінці серпня, запланована передача вокзалів - Київ-Пасажирський та вокзалів у Харкові, Херсоні, Жмеринці;
  • на п'ятому етапі, який розпочнеться у серпні і має на меті передачу в оренду площ ще на 84 вокзалах.

Відомо, що процес передачі приміщень українських вокзалів в комерційну оренду буде проходити через систему "ProZorro.Продажі".

Нагадаємо, що нещодавно заради оригінальної світлини боксер Олександр Усик вирішив сфотографуватись, сидячи на залізничних коліях. Тим часом "Укрзалізниця" закликала боксера більше не порушувати правила і берегти нерви машиністів.

Читайте також
"Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют "Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют
Ляшко зізнався, що бізнесом займається без задоволення, оскільки саме політика – це його життя.
У Львові відбулась акція протесту на підтримку бізнесу переселенців із Криму (відео) У Львові відбулась акція протесту на підтримку бізнесу переселенців із Криму (відео)
Нашуміла ситуація на Сихові з представниками малого бізнесу досягнула свого піку. Повідомлення орендодавця про бажання достроково розірвати угоди з орендарями, викликала шквал обурень як в самих власників бізнесу, так і тутешніх мешканців. Підприємці, місцеві мешканці та небайдужі містяни зібралися на акцію на підтримку бізнесу переселенців із Криму.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Loading...
Load next