"Тисячу Зеленського" цього року зможуть отримати 8 млн українців: буде діяти близько ста офлайн пунктів видачі коштів

"Тисячу Зеленського" цього року зможуть отримати 8 млн українців: буде діяти близько ста офлайн пунктів видачі коштів
Допомогу також надаватимуть близько ста офлайн пунктів підтримки "Дія".

Кабінет Міністрів найближчим часом ухвалить відповідний порядок використання цих коштів. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час години питань до уряду.

Ми очікуємо, що 8 млн громадян звернуться по виплати в 1 тис. грн цього року. Усі будуть забезпечені цими коштами. Як і обіцяно, програма повною мірою запрацює з 19 грудня у застосунку або на порталі Дія, - сказав голова уряду.

За інформацією Шмигаля, 8 грудня Кабінет Міністрів ухвалить відповідний порядок використання цих коштів.

Український прем'єр також уточнив, що на першому етапі "тисячу Зеленського" можна буде отримати через додаток "Дія", потім у різних куточках України допомогу надаватимуть близько ста офлайн пунктів підтримки "Дія". Головна мета цієї ініціативи, не виплата грошей українцям, а спосіб стимулювати вакцинацію та підтримати постраждалий бізнес під час карантину.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк попередив про шахрайську "тисячу Зеленського".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Без затримок: Шмигаль повідомив, що виплата "тисячі Зеленського" почнеться вчасно Без затримок: Шмигаль повідомив, що виплата "тисячі Зеленського" почнеться вчасно
Президент України Володимир Зеленський заявив, що кожен українець, який отримав дві вакцини від Covid-19, зможе отримати 1 тисячу гривень на спорт, подорожі та відвідування культурних закладів.
Тисяча за вакцинацію: у НБУ оцінили вплив програми єПідтримка на економіку України Тисяча за вакцинацію: у НБУ оцінили вплив програми єПідтримка на економіку України
На віртуальну тисячу гривень можна придбати послуги у трьох сферах — це культура, подорожі та спорт.
Loading...
Load next