Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)

Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)
Вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у житловому кварталі

Компанія «Lev Development» презентувала у Львові свій новий житловий квартал «Central Hills», що планують збудувати в Голосіївському районі Києва. Це один з найперспективніших районів для інвестицій. На закриту презентацію проєкту запросили відомих рієлторів зі Львова, щоб вони змогли професійно оцінити майбутній житловий простір.

На мою думку, саме цей комплекс «Central Hills» у Києві є одним із найбільш інвестиційно привабливих. Тому актуально його купувати людям і з Львова, і з Харкова, і з Одеси. Бо це дуже новий комплекс, дуже сучасний, дуже скажімо так, новітні усякі технології, як «місто в місті, — розповідає Оксана Савула, директорка агенції нерухомості.

Дуже цікаво тому, що от дійсно таких комплексів сьогодні дійсно бракує. Не тільки «містечко в містечку», а й містечка з певними цінностями для того, щоб сім’я себе почувала комфортно, щоби молодь себе вже почувала комфортно. Бо фактично основні такі мешканці це певно будуть молоді сім’ї. Це дійсно є дуже класний проєкт сьогодні, — зауважує Христина Магировська, агентка з нерухомості.

Варто зазначити, що вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у цьому житловому комплексі.

Скульптура належить до однієї з авторських серій, тому вона вже була в розробці. Вона розповідає про різну взаємодію з оточуючим світом і вона співпадає зі світоглядом девелоперів. Вона нагадує з одного боку портрет людський, а з іншого дерево. Тобто це такий розквіт людський, — ділиться враженнями Вікторія Кулікова, директорка агенції «Abramovych.Art»

Скульптуру виконають з бронзи і вона символізуватиме головну ідею цього житлового кварталу. Архітектори ж, які розробляли проєкт кажуть, що відштовхувалися від раціонального використання виділеної території. Тому цей житловий комплекс спроєктований так, що місцеві мешканці будуть мати усю необхідну інфраструктуру.

Це комплекс будинків, які матимуть інтегровані комерційні приміщення, а також безпосередньо будівлі прямого комерційного призначення і необхідна інфраструктура: дитячий садок, школа і решта, що має бути в комплексі такого класу, — зазначає Антон Гончаренко, архітектор ПП «Макропроект».

Житловий комплекс  «Central Hills» це в першу чергу про людей, про те як вони будуть жити, які будуть рости їхні діти, як вони будуть відпочивати, відчувати себе у мегаполісі. І мета нашого комплексу, який ми розпочали втілювати в життя це створити щасливу сім’ю, щасливих дітей, щасливих батьків, — розповідає Олександр Островський, співзасновник компанії «Lev Development».

Місце будівництва теж обрали невипадково, оскільки представники компанії «Lev Development» замовили спеціальне соціологічне дослідження, щоб дізнатися у людей, де б вони хотіли бачити новий житловий комплекс.

Результати здивували нас і підтвердили наші прогнози, що Голосіївський район дуже перспективний і дуже хороший саме для житла, для комфортного життя, для комфортної роботи в Києві, - підсумовує Павло Барчук.

Більше інформації про ЖК «Central Hills» ви зможете знайти на сайті компанії «Lev Development»: https://lev-development.com.ua/ 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео) Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео)
З 15 листопада стартує попереднє бронювання квартир у ЖК «Silent Park» за вигідними цінами. Деталі можна знайти на сайті компанії «Lev Development».
Акція на придбання паркомісць у новобудовах LEV Development  (фото) Акція на придбання паркомісць у новобудовах LEV Development (фото)
До кінця 2021 року можна отримати знижку 10% на покупку паркомісця.
LEV Development розпочинає будівництво житлового кварталу Central Hills (фото) LEV Development розпочинає будівництво житлового кварталу Central Hills (фото)
ЖК Central Hills реалізує формат «місто у місті» – закрита територія під охороною, з повним спектром розвинутої інфраструктури.
Loading...
Load next