У Польщі готують нову редакцію закону про допомогу українцям

У Польщі готують нову редакцію закону про допомогу українцям

У Польщі готують нову редакцію спецзакону про допомогу українцям з урахуванням прийнятого в Україні закону про мобілізацію.

Про це в ефірі TVN24 зазначив міністр внутрішніх справ РП Марцін Кєрвінський.

Усі рішення щодо громадян України, які проживають у Польщі, регламентуються спецзаконом. Нещодавно ми продовжили дію цього закону до 30 червня, а за кілька днів подамо його нову редакцію, яка врегулює всі ці питання (мається на увазі закон України про мобілізацію - ред.), - сказав Кєрвінський.

За його словами, Польща не передає даних про воєнних біженців, які перебувають на її території, «також і українській стороні».

Нагадаємо, Блінкен пригрозив Китаю санкціями за підтримку рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі внаслідок аварії загинули троє українців: авто розірвало на частини (фото) У Польщі внаслідок аварії загинули троє українців: авто розірвало на частини (фото)
Водій, який був за кермом автомобіля "BMW", яким подорожували українці, втратив контроль над транспортом і влетів в електричний стовп. Внаслідок аварії автівку розрізало навпіл.
Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку
У польському місті Лодзь внаслідок обриву ліфта двоє українців впали з 15 поверху. На місце події прибули медики, які евакуювали постраждалих українців і госпіталізували їх до лікарні.
У Польщі семеро невідомих напали на українця та закидали його пляшками У Польщі семеро невідомих напали на українця та закидали його пляшками
У Польщі семеро невідомих чоловіків чіплялися до усіх перехожих, а згодом почали переслідувати українця. Вони напали на громадянина України та закидали його пляшками.
Loading...
Load next