Facebook заборонив російським державним ЗМІ рекламу та монетизацію

Facebook заборонив російським державним ЗМІ рекламу та монетизацію
Facebook заборонив російським державним ЗМІ розміщувати рекламу чи монетизувати на своїй платформі. обмеження стосується будь-якої точки світу.

Відповідне повідомлення з'явилося у Twitter керівника політики безпеки компанії Facebook Натаніеля Глейхера. Він повідомив, що соцмережа продовжує "навішувати ярлики" на додаткові російські державні ЗМІ. Повідомляє 24 канал.

Ці зміни вже почали впроваджуватись і триватимуть у вихідні.

Натаніель Глейхер повідомив, що компанія уважно стежить за ситуацією в Україні і буде продовжувати ділитися кроками, які ми вживає для захисту людей на своїій платформі.

Раніше у Facebook заявили, що у відповідь на військовий конфлікт, що розгортається в Україні, компанія створила Центр спеціальних операцій для реагування в режимі реального часу. У ньому працюють експерти.

До слова, після того, як у фейсбуці 24 лютого заблокували сторінки чотирьох російських ЗМІ, Роскомнадзор ухвалив рішення нібито їх захищати.


Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Світовий банк виділив Україні $350 мільйонів, — Зеленський Світовий банк виділив Україні $350 мільйонів, — Зеленський
Світовий банк упродовж двох років спрямував близько 350 млн доларів до державного бюджету України на підтримку соціальних програм.
Байден підписав указ про введення санкцій проти Росії Байден підписав указ про введення санкцій проти Росії
Сьогодні, 15 квітня, президент США Джо Байден підписав указ про введення санкцій проти Росії для "стримування її шкідливої діяльності". Про це повідомили на сайті Білого Дому.
Loading...
Load next