Nestle зупинили роботу брендів KitKat і Nesquik в Росії

Nestle зупинили роботу брендів KitKat і Nesquik в Росії
Також в Nestle заявили, що не розраховують в майбутньому отримувати прибуток в Росії або платити будь-які податки.

Компанія Nestle прийняла рішення вивести з російського ринку бренди KitKat і Nesquik. Компанія також призупинила несуттєвий імпорт і експорт в Росію та з Росії. Про це повідомляє пресслужба Nestle.

Поки в Україні триває війна, наша діяльність в Росії буде зосереджена на наданні продуктів першої необхідності, таких як дитяче харчування та медичне/лікарняне харчування, а не на отриманні прибутку. Такий підхід відповідає нашій меті і цінностям. Він підтримує принцип забезпечення основного права на харчування, – йдеться в повідомленні.

Також в компанії заявили, що не розраховують в майбутньому отримувати прибуток в Росії або платити будь-які податки. Усі кошти від продажів будуть передавати організаціям з надання гуманітарної допомоги.

Це на додаток до сотень тон продовольства і значної фінансової допомоги, яку ми вже направили на підтримку населення України і біженців в сусідніх країнах. І ці зусилля будуть продовжені. Ми підтримуємо народ України і наших 5 800 співробітників там, – додають в повідомленні.

Нагадаємо, що Міністерство оборони отримало ще 10 млрд гривень на потреби ЗСУ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів
Посівна в Україні через холодну погоду зсувається на кінець березня, а в деяких областях — навіть на першу декаду квітня. Це дасть змогу аграріям краще підготуватися до виходу в поле, повідомив Лещенко.
У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ
Від зростання цін на енергоносії та продукти харчування до економічних санкцій і шкоди, завданої інвестиційній довірі, наслідки можуть бути далекосяжними, але їх важко оцінити кількісно.
Loading...
Load next