"Треба вийти зі стану переляку і шоку": Партика розповів про повернення реклами на ТБ

"Треба вийти зі стану переляку і шоку": Партика розповів про повернення реклами на ТБ

З початком повномасштабної війни українські телеканали відмовилися від реклами для того, щоб забезпечити інформаційний фронт у режимі марафону Єдиних новин.

Проте, за словами президента сейлз-хаусу Ocean Media Plus Андрія Партики, відновлення роботи рекламного ринку є надзвичайно важливим, оскільки це невід’ємна частина економіки України. Про це повідомляє Media Business Reports.

Треба вийти зі стану переляку і шоку, коли всі психологічно заховались – як діти, котрі заплющують очі й гадають, що їх не видно. Так і частина бізнесу: дехто перебуває в шоці, дехто кинув усе і пішов на фронт чи почав волонтерити. Але за деякий час усі зрозуміли, що треба починати відновлюватись. Економіка має працювати, а реклама і телевізійна галузь є величезною частиною економіки, – сказав він.

Партика додав, що ринок не “лежатиме” до кінця року, а реклама стартувала в ефірі вже з 24 квітня.

Утім, повернення реклами не тотожне відновленню ринку. За словами Партики, про це можна буде говорити, коли комерційні надходження почнуть забезпечувати телегалузі можливість створювати контент довоєнної якості.

Багато в чому процес залежатиме від рекламодавців і від загального стану української економіки.

Телебачення України є доволі унікальним у світі, а зараз усі країни захоплюються історіями українців. Від нас і від рекламного ринку залежить, чи стануть ці історії по-справжньому національними завдяки новим і якісним телевізійним продуктам. Ми відновленням наразі вважаємо точку повернення гривневої маси, що була до війни. Є різні сценарії, як це може статися, – додав він.

Нагадаємо, раніше Велика Британія скасувала всі мита та обмеження на український експорт.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ
Від зростання цін на енергоносії та продукти харчування до економічних санкцій і шкоди, завданої інвестиційній довірі, наслідки можуть бути далекосяжними, але їх важко оцінити кількісно.
Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії
Європейський союз знову продовжив економічні санкцій проти Росії через агресію у бік України. Обмеження діятимуть щонайменше до 31 липня 2022 року.
Loading...
Load next