Уряд не став змінювати ціну на газ для населення

Уряд не став змінювати ціну на газ для населення

Гранична ціна на газ для населення залишиться на рівні 8 гривень за кубічний метр. Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду.

Пільгова ціна діятиме і для підприємств, які виконують життєво важливі функції для забезпечення обороноздатності держави, – йдеться у повідомленні.

Окремим рішенням уряд також рекомендує місцевим органам влади й комунальним підприємствам на час дії воєнного та надзвичайного стану в Україні не підвищувати тарифи на комунальні послуги.

31 березня завершився термін дії постанови від 18 січня 2021 року, якою уряд запровадив граничну ціну на газ для населення в 6,99 грн за кубометр (з ПДВ, але без урахування вартості розподілу).

Нагадаємо, що росіяни можуть вкрасти зерна в Україні на сотні мільйонів доларів – Мінагро.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нафтогаз" назвав ціну річного тарифу на газ в Україні "Нафтогаз" назвав ціну річного тарифу на газ в Україні
У "Нафтогазі" назвали фіксований річний тариф на газ який діятиме для українського населення вже з 1 травня. Зокрема усі клієнти цієї компанії протягом 2021 року платитимуть за газ ціну в 7,96 гривні за кубометр.
Тарифи залишуться стабільними, а субсидії збільшать, -Шмигаль про опалювальний сезон Тарифи залишуться стабільними, а субсидії збільшать, -Шмигаль про опалювальний сезон
Шмигаль заявив, що підготовка до опалювального сезону добігає кінця. Готовність об'єктів загалом по країні становить понад 90%.
В Україні прогнозують подорожчання комунальних послуг до 33% (відео) В Україні прогнозують подорожчання комунальних послуг до 33% (відео)
Міністерство економіки очікує, що тарифи для населення на комунальні послуги до кінця цього року зростуть в середньому на 33%.
Loading...
Load next