Європарламент схвалив скасування мит на експорт з України

Європарламент схвалив скасування мит на експорт з України

Європарламент схвалив припинення всіх імпортних мит ЄС на експорт з України на один рік. Таким чином, ЄС хоче підтримати українську економіку в умовах війни з росією. Повідомляє журналіст Рікардо Йозвака в Twitter.

За тимчасову лібералізацію торгівлі проголосували 515 депутатів, проти 32 і 11 утрималися.

Європарламент щойно проголосував (515 за, 32 проти, 11 утрималися) за тимчасову лібералізацію торгівлі українською продукцією. Рада скоро дасть зелене світло, - написав журналіст.

Якщо Рада ЄС схвалить скасування мит на українські товари, то зміни повністю торкнутися експорту на промислову продукцію, фрукти і овочі.

Раніше Канада скасувала дію наказу про введення антидемпінгових мит у розмірі 77% на металургійну продукцію з України.

Нагадаємо, що Велика Британія запровадила нові санкції проти російських авіакомпаній.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Обсяги зростають: Україна посіла четверте місце за поставками агропродукції до ЄС Обсяги зростають: Україна посіла четверте місце за поставками агропродукції до ЄС
Зріс також обсяг сільськогосподарських товарів, які Україна ввозила з країн ЄС.
Секретаріат Енергоспівтовариства погодив остаточну сертифікацію "Укренерго" Секретаріат Енергоспівтовариства погодив остаточну сертифікацію "Укренерго"
Українська енергетична система вже скоро об’єднається з європейською.
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
Loading...
Load next