У Великій Британії хочуть вдвічі збільшити виплати на українців

У Великій Британії хочуть вдвічі збільшити виплати на українців

Влада Великої Британії планує подвоїти щомісячні виплати громадянам, які прихистили біженців з України у власних домівках.

Про це повідомляє видання Politics Home, передає ПравдаТУТ News.

Нові дані Управління національної статистики Великої Британії показали, що майже чверть усіх господарів планували припинити своє спонсорство через шість місяців. Багато з британців якрах посилався на зростання вартості життя як фактор для свого рішення.

Таким чином, влада Британії розглядає можливість підняти суму виплат з 350 фунтів стерлінгів (близько 15200 грн) до 700 фунтів стерлінгів (30411 грн) для усіх господарів, які бажають продовжити термін перебування українців у своїх будинках понад шість місяців, щоб біженцям не довелося шукати нових спонсорів або потенційно залишитися без даху над головою.

Нагадаємо, із Запоріжжя евакуюють майже 30 дітей з інвалідністю.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Мінсоцполітики повідомили, що підвищать пенсію ще декільком категоріям українців У Мінсоцполітики повідомили, що підвищать пенсію ще декільком категоріям українців
В Україні вже з 1 липня прогнозують зростання пенсій, однак лише у деяких категорій українських пенсіонерів. Мінімальні пенсії можуть зрости у тих, хто не підпав під індексації 2019-2020 років і чорнобильців.
Українські ФОПи почали отримувати карантинні 8 тисяч гривень від держави Українські ФОПи почали отримувати карантинні 8 тисяч гривень від держави
Фізичні особи-підприємці та наймані працівники, які зазнали фінансових втрат внаслідок введення "червоної карантинної зони" у їхньому регіоні, вже почали отримувати 8 тисяч гривень допомоги.
В Україні цього року середній розмір лікарняного зріс на 16% В Україні цього року середній розмір лікарняного зріс на 16%
Середній добовий розмір лікарняного у січні-березні 2021 року становив на 16% більше аніж у той же періоду минулого року.
Loading...
Load next