США та Україна скоординували посилення розвитку української економіки

США та Україна скоординували посилення розвитку української економіки

Представники урядів США і України провели у вівторок онлайн-обговорення подальших кроків, які мають створити додатковий імпульс для розвитку української економіки, в тому числі у стратегічних галузях та бізнес-секторі.

Про це повідомила за результатами зустрічі посол України у США Оксана Маркарова.

Разом із першою віце-прем'єр-міністеркою - міністеркою економіки України Юлією Свириденко провели важливу зустріч зі Спеціальною представницею США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер та послом США в Україні Бріджет Брінк, - зауважила Маркарова.

Вона повідомила, що під час онлайн-зустрічі були детально обговорені та скоординовані «подальші спільні з американськими партнерами кроки для надання додаткового імпульсу економічному розвитку України».

При цьому, особлива увага приділялася реальному сектору економіки, підтримці як стратегічних галузей, так і малого та середнього бізнесу.

Нагадаємо, Зеленський поспілкувався з Президентом Польщі Анджеєм Дудою

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Пекін частково заплатить": радник Байдена заявив, що санкції США проти РФ в разі вторгнення до України торкнуться і Китаю "Пекін частково заплатить": радник Байдена заявив, що санкції США проти РФ в разі вторгнення до України торкнуться і Китаю
За словами американського президента Джо Байдена, Білий дім готує комплекс заходів, щоб не допустити нового вторгнення Росії в Україну.
Економіка, яка працює, – це забезпечення наших захисників на фронті, – Зеленський (відео) Економіка, яка працює, – це забезпечення наших захисників на фронті, – Зеленський (відео)
Зеленський наголосив: працювати потрібно уже й варто звикнутися із думкою, що не можна чекати моменту, коли жодного пострілу не буде.
Loading...
Load next