Чи працюватимуть найближчими днями школи та дитсадки Львова?

Чи працюватимуть найближчими днями школи та дитсадки Львова?
Синоптики й надалі прогнозують сильні снігопади та заниження температури повітря, тому постало запитання як працюватимуть львівські школи та дитячі садки в важких погодних умовах.

Синоптики й надалі прогнозують сильні снігопади та заниження температури повітря, тому постало запитання як працюватимуть львівські школи та дитячі садки в важких погодних умовах. Відтак, як повідомила керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик, зараз освітяни проводять опитування серед батьків з метою визначення формату роботи на четвер та п'ятницю.

«Садочки будуть працювати. Школи зараз проводять опитування серед батьків, і приймається рішення по кожній школі окремо. Наприклад, є школи, які вже прийняли рішення про навчання з використанням дистанційних технологій, тому що дітей туди довозять з різних частин міста. Якщо ж школа розташована в мікрорайоні, наприклад, Тракту Глинянського чи Сихова — це є в пішій доступності, то вони приймають рішення, що діти будуть звично навчатися, або будуть навчатися окремі класи. Ми до кінця дня будемо мати інформацію, яке рішення прийняла кожна школа», — розповіла посадовиця.

Зокрема, мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook заявив, що попри відновлення снігопадів шкільні заклади та дитсадки не планують закривати. Однак, остаточне рішення щодо формату навчання на наступні декілька днів все-таки має узгодити дирекція з батьками. Проте, якщо у батьків немає можливості залишити дитину вдома для навчання в онлайн-форматі з певних причин, то шкільні заклади освіти працюватимуть у звичному режимі.

«Школи спільно з батьками вирішуватимуть, у якому форматі проводити навчання у четвер та п’ятницю. І з цього одразу випливає прохання до роботодавців дозволити своїм працівникам виконувати роботу дистанційно.» - зазначив у дописі мер Львова.

Нагадаємо, представники облдержадміністрації повідомляють, що ситуація із засніженими дорогами Львівщини покращується. За останню добу надійшло лише 18 скарг на «Гарячу лінію» про неочищені від снігу автошляхи - це вважають непоганим результатом.

Читайте також
СБУ викрила священника, який підтримував «русcку весну» та організаторку фейкового референдуму на Луганщині СБУ викрила священника, який підтримував «русcку весну» та організаторку фейкового референдуму на Луганщині
Користуючись своїм авторитетом у вірян, священик закликав їх підтримувати проросійських бойовиків.
Обидвоє у лікарні: у Польщі ліфт із двома українцями зірвався з 15-го поверху Обидвоє у лікарні: у Польщі ліфт із двома українцями зірвався з 15-го поверху
В одній із багатоповерхівок у польському місті Лодзь ліфт із двома українцями зірвався зі 40-метрової висоти - 15 поверх. Стан одного із постраждалих українців важкий.
Loading...
Load next