В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)

В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.

У салоні перебувало п'ятеро чоловіків.

Внаслідок аварії,  яка сталася близько півночі на Люстдорфрській дорозі, одна людина загинула, ще четверо травмовані. Їх забрала «швидка». 

- Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють особи постраждалих та обставини події. Правова кваліфікація їй буде надана згодом, - кажуть у поліції.

За інформацією очевидців,  машина миттєво перетворилася на купу металу, тому поліцейським довелося визначати її модель за номером державної реєстрації.

Уламки авто лежали колесами догори. На місце аварії також викликали рятувальників. 

 

Читайте також
У покинутому колодязі на околиці села знайшли чотири трупи У покинутому колодязі на околиці села знайшли чотири трупи
У неділю, 25 квітня, в Одеській області в покинутому колодязі знайшли мертвими двох місцевих жителів, а також двох невідомих.
Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото) Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото)
Смертельна ДТП трапилась у Кіровоградській області. Внаслідок зіткнення двох легковиків та пожежі загинуло троє людей.
У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.
Loading...
Load next