У Польщі затримали українця, який втік з самоізоляції, щоб піти в кіоск

У Польщі затримали українця, який втік з самоізоляції, щоб піти в кіоск
У Варшаві поліцейські затримали громадянина України, який після прибуття до країни отримав позитивний тест на Covid, однак відмовився сидіти на самоізоляції.

43-річний громадянин України, який прилетів у Польщу з Києва, отримав позитивний тест на Covid. У зв'язку з цим  медична служба варшавського аеропорту імені Фридерика Шопена направила українця в спеціальний будинок для проходження самоізоляції.

Про це повідомляє польське видання "In Poland".

Чоловіку таке рішення не сподобалось і він декілька раз намагався втекти звідси. Остання спроба втечі виявилась успішною, однак медперсонал закладу після зникнення чоловіка одразу повідомив про це поліцію.

Українця-втікача оголосили у розшук. Згодом правоохоронцям вдалось встановити, що чоловік замовив таксі та поїхав до орендованої квартири. Потім він вирушив за покупками до кіоску неподалік. Наразі чоловіка затримала польська поліція.

Читайте також
Львівська область переходить у «червону зону» (інфографіка) Львівська область переходить у «червону зону» (інфографіка)
З 30 жовтня до "червоної" зони епіднебезпеки переходять Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Хмельницька, Чернігівська і Львівська області.
Польща уточнила правила в'їзду: що потрібно знати та які документи мати для перетину кордону Польща уточнила правила в'їзду: що потрібно знати та які документи мати для перетину кордону
З 15 грудня 2021 року вступили в силу зміни щодо перетину кордону.
"Червона зона" у Львові: як житиме місто з 30 жовтня (інфографіка) "Червона зона" у Львові: як житиме місто з 30 жовтня (інфографіка)
Відповідне рішення прийняла міська комісія ТЕБ і НС на засіданні 28 жовтня, повідомив на брифінгу мер Львова Андрій Садовий.
Loading...
Load next