На Закарпатті поліцейські склали 26 протоколів за порушення правил карантину (відео)

На Закарпатті поліцейські склали 26 протоколів за порушення правил карантину (відео)
Порушники сплатять штраф на суму від 17 до 34 тисяч гривень.

14 січня, впродовж дня на території всіх районів Закарпаття працювало 18 рейдових груп, які перевіряли різноманітні заклади на дотримання правил карантину. У їх складі працівники поліції відвідали понад 50 осіб, які перебувають на самоізоляції, а також перевірили 280 суб’єктів господарювання.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Поліція Закарпатської області.

Під час перевірок ринків, торгових центрів, закладів громадського харчування та надання побутових послуг, а також місць масового скупчення людей працівники поліції контролювали дотримання закарпатцями маскового режиму, - йдеться в повідомленні.

Також поліцейські звертали увагу на наявність необхідної COVID-документації у тих закарпатців, які безпосередньо спілкуються з великою кількістю людей.

Відповідно, за відсутність довідок про ПЛР-тестування та сертифікатів про вакцинацію в адміністрації та персоналу закладів поліцейські склали адміністративні протоколи.

Всього впродовж 14 січня було складено 26 протоколів. Порушники сплатять штраф на суму від 17 до 34 тисяч гривень.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео) Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео)
За попередніми даними, "прибутки" учасників схеми становили сотні тисяч гривень.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
На Великдень у церквах очікують понад мільйон вірян, – Нацполіція На Великдень у церквах очікують понад мільйон вірян, – Нацполіція
За попередніми підрахунками Національної поліції, святкові богослужіння з нагоди Великодня можуть відвідати більше мільйона вірян. Зокрема безпеку на Великдень гарантуватиме понад 29 тисяч правоохоронців по всій Україні.
Loading...
Load next