СБУ провела обшуки у бізнес-центрі, де знаходився офіс Коломойського

СБУ провела обшуки у бізнес-центрі, де знаходився офіс Коломойського
Працівники Служби безпеки України прийшли в столичний бізнес-центр "Міленіум", де колись був розташований офіс олігарха Ігоря Коломойського. Зокрема слідчі дії в будівлі проводились у справі "Центренерго".

Під офісом помітили 5 автобусів із правоохоронцями. Про столичні обшуки повідомив журналіст розслідувач програми "Схеми" Михайло Ткач на своїй сторінці у Facebook.

"Бізнес-центр де розташовується офіс Ігоря Коломойського зараз. Співробітники СБУ. Обшуки тривають з 20:30 і за попередньою інформацією триватимуть ще півтори години", - повідомив учора ввечері журналіст.

Тим часом сам олігарх Коломойський у телефонному коментарі "Українській правді" повідомив, що не отримував повідомлень від правоохоронців щодо обшуків.

"Я не знаю, що там. Перебуваю у Дніпрі, дивлюся кіно. Для мене це теж новина", - зазначив Коломойський.

За дві години після опублікування першого допису Ткач повідомив про завершення обшуків у бізнес-центрі та опублікував відео, на якому видно, що правоохоронці залишають приміщення.

Автомобіль Служби безпеки України

Зазначимо, що за даними "Цензор.НЕТ", працівники Служби безпеки розпочали обшук о 20:30, він нібито проходив у справі "Центренерго". Зокрема до процесу обшуків залучили також оперативників Служби зовнішньої розвідки.

Читайте також
Поширення антиконституційних агіток: СБУ провела обшуки у засновників "Партії Шарія" (фото) Поширення антиконституційних агіток: СБУ провела обшуки у засновників "Партії Шарія" (фото)
Засновників громадської організації "Партія Шарія" підозрюють у розповсюдженні агітаційних матеріалів, спрямованих на зміну кордонів України та порушення конституційного ладу.
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next