Росіянин розікрав 2,6 млн грн на ремонті доріг Київщини (фото)

Росіянин розікрав 2,6 млн грн на ремонті доріг Київщини (фото)
Правоохоронці вручили підозру підряднику, який привласнив 2,6 мільйони гривень із бюджету на капітальному ремонті доріг Київщини.

Печерською окружною прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру колишньому керівнику одного з приватних підприємств у заволодінні коштами у сумі понад 2,6 млн гривень.

За версією слідства, підрядна організація, відповідно договору, укладеного з однією з сільських рад Київської області, виконувала роботи з капітального ремонт доріг. 

При цьому керівник підрядного підприємства, 56-річний громадянин Російської Федерації, зазначив у актах виконаних робіт недостовірні відомості щодо об’єму та якості виконаних робіт. У подальшому на підставі вказаних документів підприємство незаконно заволоділо бюджетними коштами у сумі понад 2,6 млн гривень. 

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Також слідчі шукають інших осіб, які можуть бути причетними до схеми розкрадання.

Читайте також
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук
Сина Гладковського звинувачують у хабарництві та корупції. Однак Гладковський-старший вирішив подати в суд на НАБУ ніби то через переслідування його сім'ї, яке триває вже два роки.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Loading...
Load next