Голі українки тепер у Туреччині: за оголену фотосесію дівчат затримала поліція (відео 18+)

Голі українки тепер у Туреччині: за оголену фотосесію дівчат затримала поліція (відео 18+)
Декілька українок влаштували чергову оголену фотосесію, однак цього разу вже у Туреччині. Дівчата відверто позували на яхті без одягу, після чого їх помітили із сусіднього катера та зателефонували у поліцію.

Оголену фотосесію українки влаштували у під час священного Рамадану та у період повного локдауну для місцевих, коли лише для туристів не діють суворі заборони. Оголена фотосесія, під час якої дівчата позували оголеними проходила на яхті в бухті Гечек у затоці Фетхіє, повідомляє турецьке видання Antalya Lider.

Разом із оголеними українками на яхті були також і двоє чоловіків, які спостерігали за фотосесією дівчат у стилі "ню". На фото помітно, що під час зйомок на яхті були присутні шестеро дівчат, які фотографували одна одну та двоє чоловіків, які пильно спостерігали за процесом. Зокрема за словами одного із очевидців під час фотосесії, двоє дівчат також займались коханням на яхті. 

Оголена фотосесія викликала хвилю обурення серед місцевих жителів та туристів, згодом учасниць відвертої фотозйомки допитувала поліція. За підсумком допиту всіх дівчат з України відпустили. Одна із українок, яка була учасницею оголеної фотосесії відреагувала у соціальних мережах на затримання та розповіла, що після недовгого опитування, дівчат з поліції випустили, повідомляється у Telegram-каналі Pavlovsky News.

"Як ви вже зрозуміли, в мусульманських країнах краще не робити голих фото. Якщо ви хочете зробити відверті фото, то краще робити це максимально приховано. І приховуйте локацію. Ми фоткалися з дівчатами і з іншого яхти нас зняли. Якимось чином це потрапило в "Paper News" і нас затримала поліція", - розповіла дівчина у відео.

Також на відео українка порадила всім дівчатам, які планують зніматися оголеними, не відзначати свою локацію, а ретельно ховатися.

Нагадаємо, що нещодавно оголену фотосесію за участю українок влаштували у будівлі одного із курортних районів Дубай - Маріна. Мешканці сусіднього будинку побачили відверті зйомки та викликали правоохоронців. Тоді місцева поліція затримала 40 людей, в тому числі і 11 українок.

Читайте також
Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото) Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото)
Мікроавтобус, який перевозив українських туристів, виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок цього п'ятьох українців довелось госпіталізувати до лікарні.
"МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів "МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів
Українська авіакомпанія МАУ, яка повинна була летіти до Стамбулу, "забула" 50 своїх пасажирів в аеропорту у Борисполі.
Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині
Внаслідок ДТП на заході Туреччини, загинуло двоє молодих українських туристів, ще двоє їхніх супутників були госпіталізовані до лікарні з численними травмами.
Loading...
Load next