СБУ викрила масштабний нелегальний завод з переробки нафти на Дніпропетровщині (відео)

СБУ викрила масштабний нелегальний завод з переробки нафти на Дніпропетровщині (відео)
Працівники Служби безпеки України викрили нелегальний нафтопереробний завод, який щодня виробляв десятки тонн дизельного палива.

Незаконні виробники щодня виробляли гуртові партії дизельного палива сумнівної якості на мільйони гривень. Продукцію контрабандисти збували через відповідні логістичні центри, які знаходились на територіях Дніпропетровської та Полтавської областей, повідомляє пресслужба СБУ.

"Також для реалізації фальсифікованого дизпалива учасники схеми використовували афілійовані АЗС, що працювали без відповідних дозвільних документів і ліцензій", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків на території нелегального нафтопереробного заводу правоохоронцям СБУ вдалось виявити понад 160 тонн контрафактного пального, промислове технологічне обладнання, печатки і штампи афілійованих комерційних структур та фінансово-господарську документацію і чорнові записи, що підтверджують протиправну діяльність збувачів нелегального дизпалива.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії у межах кримінального провадження за статтею 227 - Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції.

 

Читайте також
Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео) Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео)
Окрім цього було виявлено порушення в діяльності митних складів на терміналах, де зберігалися ввезені нафтопродукти. Інформаційні листи про порушення направлені до органів державного нагляду, призначені службові перевірки.
СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці
Служба безпеки України заблокувала масштабний механізм розкрадання дизельного пального на Укрзалізниці. За даними слідства, злочинна схема існувала у більшості структурних підрозділів установи.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Loading...
Load next