У Миколаєві виявили мертвим зниклого безвісти бізнесмена: слідство триває (фото 18+)

У Миколаєві виявили мертвим зниклого безвісти бізнесмена: слідство триває (фото 18+)
У Миколаєві виявили тіло 55-літнього бізнесмена Олега Полякова, який зник безвісти 9 травня. 13 травня оперативники карного розшуку знайшли його тіло в очереті біля річки Інгул.

О 5 ранку, 9 травня,  55-річний бізнесмен із Миколаївської області Олег Поляков, який займався будівельним бізнесом, вийшов із дому на ранкову прогулянку, однак додому так і не повернувся.

Наразі причини смерті та обставини події встановлюватиме слідство. Тіло загиблого відправлять на судово-медичну експертизу, повідомляє пресслужба поліції Миколаївської області.

"У результаті пошукових робіт оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області під час відпрацювання акваторії річки Інгул виявили його тіло в очереті поблизу мкр. Ракетне Урочище", - йдеться у повідомленні.

Зокрема як повідомляє видання РБК-Україна, перед тим, як правоохоронці знайшли тіло бізнесмена, його сім'я заявила про готовність заплатити 100 тисяч гривень за інформацію, яка б допомогла знайти зниклого чоловіка.

 

Читайте також
У річці на Івано-Франківщині загинув 12-річний хлопчик: деталі інциденту (фото) У річці на Івано-Франківщині загинув 12-річний хлопчик: деталі інциденту (фото)
Дитина впала у гірську річки послизнувшись на мокрому камінні, після чого її понесло вниз за течією. Хлопчика шукали цілу ніч, однак вже зранку рятувальники витягнули із води мертве тіло дитини.
Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео) Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео)
На Кримському півострові в окупованій Росією Ялті через проливні дощі з берегів вийшла річка Водоспадна, утворивши потоп та заблокувавши усе місто.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Loading...
Load next