Маршрутка збила жінку на пішохідному переході у Рівному

Маршрутка збила жінку на пішохідному переході у Рівному
31-річна потерпіла перебуває у лікарні, пасажири та водій не постраждали.

Аварія сталася у середмісті Рівеного. Повідомляє Поліція Рівненської області. Поліцейські встановили, що 45-річний водій маршрутки, наїхав на 31-рівнянку, яка перетинала проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переходу на зелений сигнал світлофора. Потерпілу доставили до міської лікарні.

Слідчі Рівненського РУП за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрили кримінальне провадження.

45-річний водій маршрутки за зовнішніми ознаками тверезий. У нього відібрано зразки крові для експертизи.

У маршрутному транспортному засобі під час автопригоди перебувало 9 пасажирів — ніхто з них не постраждав.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Постраждало 4 пасажирів: на Рівненщині перекинувся автобус (фото) Постраждало 4 пасажирів: на Рівненщині перекинувся автобус (фото)
Водій автобуса "Рівне-Дубно" аби уникнути зіткнення із легковиком який виїжджав із другорядної дороги, виїхав на смугу зустрічного руху. Виїхавши на узбіччя водій не впорався із керуванням та допустив перекидання автобуса.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next