НАБУ оголосило в розшук експосадовицю та підозрювану у справі "ПриватБанку"

НАБУ оголосило в розшук експосадовицю та підозрювану у справі "ПриватБанку"
Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишню керівницю одного з департаментів "ПриватБанку" Бачихіну Олену Анатоліївну, яка є підозрюваною у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів цієї фінустанови.

Жінку, яка була керівницею одного з підрозділів ПриватБанку підозрюють у розтраті 8,2 мільярда гривень банківської установи, повідомляє пресслужба НАБУ у мережі Facebook.

"НАБУ розшукує екскерівника одного з департаментів ПАТ КБ "ПриватБанк", яка є підозрюваною у кримінальному провадженні № 12017040000000531 за фактом розтрати коштів", - йдеться у повідомленні.

За повідомленням, Олена Бичихіна підозрюється "у вчиненні особливо тяжкого злочину", передбаченого частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою.

Зазначимо, що раніше Бичихіна одночасно обіймала посаду першої заступниці голови правління у пов'язаній страховій компанії і була керівницею одного з підрозділів банку.

Нагадаємо, що наприкінці березня цього року Олександра Дубілета, ексголову правління ПриватБанку, якого підозрюють у розкраданні 8 млрд грн банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року, НАБУ оголосило в розшук. Проте, окрім Дубілета, у розкраданні коштів підозрюють також і його заступників Володимира Яценко та Людмила Шмальченко, а також двох керівниць департаментів.

Читайте також
Ексголова "Приватбанку" Дубілет вимагає у суду припинити його розшук, - ЗМІ Ексголова "Приватбанку" Дубілет вимагає у суду припинити його розшук, - ЗМІ
Колишній голова правління "ПриватБанку" Олександр Дубілет подав позов до Окружного суду Києва. В ньому ексголова просить Міністерство внутрішніх справ прибрати інформацію про його розшук.
Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю
Колишній голова правління "ПриватБанку" Олександр Дубілет, якого підозрюють у розкраданні 8 млрд грн банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року, є громадянином Ізраїлю.
Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід підозрюваній у справі "ПриватБанку" - Бачихіній Олені Анатоліїній. Правоохоронці також планують оголосити жінку у міжнародний обшук.
Loading...
Load next