"Не дозволю, щоб мене робили деб*лом": Данілов і Ляшко поскандалили в прямому ефірі (відео)

"Не дозволю, щоб мене робили деб*лом": Данілов і Ляшко поскандалили в прямому ефірі (відео)
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов та скандальний ексдепутат Олег Ляшко посперечалися про геополітику, відповідальність Німеччини і Франції за російську агресію проти України та окупацію Криму у прямому ефірі.

Причиною словесного конфлікту стала заява Олексія Данілова про те, що Німеччина і Франція несуть відповідальність за окупацію Криму. Ляшко не змовчав та назвав слова секретаря РНБО "дебільними". Перепалка сталася в прямому ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Ви вважаєте, що ми не отримали членство в НАТО, - це винні Німеччина і Франція, а не ми з нашою корупцією в оборонці, у владі і з відсутністю свободи слова і прав людини?.. Такі звинувачення призводять до одного - до втрати партнерів... Ви й так всіх по периметру перетворили на ворогів. Молдова - ворог, Польща - ворог, Угорщина - ворог, Білорусь - ворог, - заявив Ляшко.

Данілов, своєю чергою, підтвердив раніше озвучені ним на брифінгу докори щодо позицій Парижа і Берліна стосовно ПДЧ по НАТО для Києва і Тбілісі, поклавши на країни ЄС певну відповідальність на подальшу окупацію Росією територій Грузії в 2008 і України в 2014 роках. Зокрема Ляшко повідомив, що переконаний в тому, що чинна влада заплатила Путінському режиму мільярди гривень.

Скажіть, будь ласка, якщо ви не хочете, щоб німці купували газ, чому ви купуєте російську електрику?, - запитав "радикал".

В кінці виступу Ляшко заявив, що "українці гинуть на фронті через ваші дебільні заяви".

Ще раз ви мені зробите таке зауваження – ми з вами вийдемо за ефір. Я жодній людині не дозволю, щоб мене робили дебілом... про дебільні заяви. Будете там у себе в Верховній Раді репетувати, сіно їсти або що ви там робили, - відповів Данілов.

 

Читайте також
"Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео) "Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео)
Білоруська журналістка та блогерка Тетяна Мартинова та позафракційний народний депутат Євгеній Шевченко, якого нещодавно виключили із партії "Слуга народу" влаштували сварку у прямому ефірі.
Скандал у PinchukArtCentre: екскурсовод назвав війну на Донбасі "громадянською" Скандал у PinchukArtCentre: екскурсовод назвав війну на Донбасі "громадянською"
Екскурсоводів міжнародного центру сучасного мистецтва PinchukArtCentre запідозрили в невизнанні того, що на Донбасі триває російсько-українська війна. Один із працівників центру назвав війну "громадянською".
"Закрийте рот!": "слуга народу" та ексміністр посварились в прямому ефірі через "гіперлуп" (відео) "Закрийте рот!": "слуга народу" та ексміністр посварились в прямому ефірі через "гіперлуп" (відео)
Народна депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук та колишній міністр Володимир Омелян у прямому ефірі обмінялись не надто люб'язними словами та звинувачували один одного у махінаціях.
Loading...
Load next