"Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео)

"Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео)
Білоруська журналістка та блогерка Тетяна Мартинова та позафракційний народний депутат Євгеній Шевченко, якого нещодавно виключили із партії "Слуга народу" влаштували сварку у прямому ефірі.

Вони не зійшлися в думках під час обговорення ситуації в Білорусі та зухвалого захоплення пасажирського авіалайнера Ryanair в Мінську заради викрадення 26-річного опозиційного журналіста та блогера Романа Протасевича. Словесна перепалка трапилась в прямому ефірі програми "Право на владу" на 1+1.

Там немає життя, там немає руху в бік прогресу. Там є гордість великим минулим, православ'я головного мозку, там все, що завгодно, крім того, щоби рухатися вперед. Крім росту, крім освіти, крім усього... і тому сприймається ось цей псих як щось, про що можна говорити", - наголосила журналістка.

Нардеп Євген Шевченко натякнув журналістці, що якби Лукашенка змістили з поста президента, Білорусь вже б захопила Росія. Однак, Мартинова також не стрималась та заявила, що Євгеній Шевченко "заслуговує на білоруський паспорт" і його треба відправити до Лукашенка.

Також Шевченко сказав, що вони з Мартиновою вже зустрічались на одній із передач на, що білоруська журналістка заявила: "Так, я ще тоді хотіла плюнути вам в обличчя" й нагадала слова Шевченка про те, що минулого року під час протестів у Білорусі ніякого насильства не було.

  • Мартинова: У серпні минулого року стверджував, що це все намальовані синці. Це все намальовано. Так, пане Шевченку?
  • Шевченко: Слухайте, викличте собі невідкладну допомогу. Ви нісенітниці несете. Я таке десь говорив?
  • Мартинова: Невідкладну допомогу викличте собі.
     

Жінка також звинуватила "фаната Лукашенка" в тому, що люди, які не володіють критичним мисленням і не вміють робити висновки з інформації у відкритому доступі, слухаючи його, починають сприймати світ у спотвореному варіанті.

Нагадаємо, що нещодавно депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу". Нардепи у Верховній Раді підтримали рішення, щодо виключення з фракції Євгенія Шевченка, який у квітні зустрічався з самопроголошеним президентом Білорусі - Олександром Лукашенком.

Читайте також
"Не дозволю, щоб мене робили деб*лом": Данілов і Ляшко поскандалили в прямому ефірі (відео) "Не дозволю, щоб мене робили деб*лом": Данілов і Ляшко поскандалили в прямому ефірі (відео)
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов та скандальний ексдепутат Олег Ляшко посперечалися про геополітику, відповідальність Німеччини і Франції за російську агресію проти України та окупацію Криму у прямому ефірі.
"Вас важко назвати кореспондентом": посол України у Мінську назвав пропагандисткою журналіста каналу Білорусь-1 (відео) "Вас важко назвати кореспондентом": посол України у Мінську назвав пропагандисткою журналіста каналу Білорусь-1 (відео)
Мова йде про звинувачення Мінська з приводу українського безпілотника.
Україна відреагувала на затримання Протасевича у Білорусі Україна відреагувала на затримання Протасевича у Білорусі
Україна вимагає негайного звільнення білоруського журналіста Романа Протасевича, і вважає його затримання в Мінську атакою на свободу слова з боку білоруської влади.
Loading...
Load next