Машини пішли під воду, а вулиці перетворились на річки: в окупованому Криму затопило Керч (відео)

Машини пішли під воду, а вулиці перетворились на річки: в окупованому Криму затопило Керч (відео)
Місто Керч в окупованому Росією Криму затопило після проливних злив. У місті вода сягає другого поверху будівель, а автівки мешканців затопило по самий дах.

Місто Керч та ще декілька сіл в окупованому Російською Федерацією Криму затопило через рясні опади — протягом минулої ночі в східних районах АР Крим випало майже дві місячні норми дощу. 

Зокрема, голова російської адміністрації Керчі Сергій Бороздін вранці 17 червня на своїй сторінці у Facebook повідомив, що через проливні зливи центральні вулиці міста Керч виявилися підтопленими. Внаслідок чого вони стали непроїзними.

У зв'язку з підтопленням внаслідок негоди центральних вулиць..., рекомендую утриматися від виїзду на особистому автотранспорті. Вулиці та перехрестя непроїзні, - повідомив Бороздін.

Через наслідки негоди у Керч приїхав й "голова Криму" Сергій Аксьонов, який оглянув місто на човні. Він проплив по затопленому місту на моторному човні. В цей час його супроводжували Бороздін і голова регіонального МНС Сергій Садаклієв. Зокрема, Бороздін повідомив, що у місті триває рятувальна операція та евакуація мешканців, які постраждали внаслідок негоди.

У рятувальній операції задіяні 6 човнів, більше 10 одиниць великої техніки. Людей евакуюють. Для жителів організований пункт тимчасового розміщення на вул. Войкова, 30, - зазначив голова російської адміністрації Керчі.

За його інформацією, внаслідок рясних опадів вийшла з берегів також і річка Мелек-Чесме. У Керчі підтоплені близько 12 будинків і міська лікарня №1.

 

 

Читайте також
Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео) Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео)
На Кримському півострові в окупованій Росією Ялті через проливні дощі з берегів вийшла річка Водоспадна, утворивши потоп та заблокувавши усе місто.
Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель
На території окупованого Російською Федерацією Криму потужний смерч пошкодив 6 будинків і 6 господарських будівель.
"Плаває" вдруге за місяць: окуповану Ялту знову затопило (відео) "Плаває" вдруге за місяць: окуповану Ялту знову затопило (відео)
В окупованому Російською Федерацією Криму знову пройшли проливні дощі. Проте, наслідки не такі масштабні, як під час першого потопу.
Loading...
Load next