В "ОПЗЖ" переконані, що СБУ проводить обшуки в партійному офісі і у тещі Медведчука (фото)

В "ОПЗЖ" переконані, що СБУ проводить обшуки в партійному офісі і у тещі Медведчука (фото)
Прокурори та правоохоронці СБУ проводять нові обшуки у скандального проросійського депутата, якого підозрюють у держзраді - Віктора Медведчука. Цього разу наглянули навіть до тещі кума Путіна.

Силовики сьогодні вранці, 24 червня, прийшли з обшуками в партійний офіс нардепа Віктора Медведчука, за місцем проживання його соратників і навіть до його тещі - мами Оксани Марченко. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від партії "ОПЗЖ" та соратник кума Путіна Ренат Кузьмін.

Цього разу з обшуками прийшли до матері дружини Медведчука і серйозно намагаються знайти докази державної зради зятя, - йдеться у повідомленні.

Кузьмін переконаний, що цим самим виглядом обшуків прокуратура проводить своєрідні дії, спрямовані на залякування та деморалізацію Медведчука та його сім'ї, а також не знаходження нових доказів по справі. Зокрема він заявив, що "насправді влада скоює нові злочини проти Медведчука і діє з особливим садистським задоволенням".

Зауважимо, що також інформацію про обшуки підтвердив член так званого "молодіжного крила ОПЗЖ" Артем Марчевський у Facebook.

Щойно співробітник Служби безпеки України незаконно проник на офіційний прийом Медведчука! Повне беззаконня!, - написав Марчевський у наступному дописі.

Нагадаємо, що у лютому Віктор Медведчук опинився під санкціями Ради безпеки та оборони України, він не може розпоряджатися своїм майном і рахунками. Також санкції заблокували три канали зі сфери його впливу: 112 Україна, NewsOne і ZiK, що офіційно належать іншому нардепу ОПЗЖ Тарасу Козаку.

Зокрема 11 травня нардепам Медведчуку і Козаку було повідомлено про підозру в державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в окупованому РФ Криму.

Читайте також
Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись" Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись"
Підозрюваний у державній зраді проросійський скандальний депутат Віктор Медведчук заявив, що зараз він перебуває в Україні, і назвав події довкола себе "політичною розправою".
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото) Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото)
Правоохоронці Служби безпеки України проводять обшуки не лише в будинках проросійського Віктора Медведчука у Києві. Перевіряють також й кабінет нардепа в офісі партії "Опозиційна платформа – За життя".
Loading...
Load next