На Івано-Франківщині за добу троє дітей потрапили до реанімації після укусів змій

На Івано-Франківщині за добу троє дітей потрапили до реанімації після укусів змій
Наразі діти перебувають у реанімаційних відділеннях у важкому стані. Зокрема, в одного із постраждалих хлопців після укусу змії медики діагностували анафілактичний шок.

Протягом учорашнього дня, 8 липня, в Івано-Франківській області від укусу отруйних змій постраждали троє неповнолітніх дітей. Усі постраждалі перебувають у важкому стані, повідомляє пресслужба управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

  • Так, 16-річний житель села Казанів потрапив у Коломийську лікарню з діагнозом "Анафілактичний шок внаслідок укусу змії". Згодом неповнолітнього постраждалого медики госпіталізували в обласну дитячу лікарню. Наразі хлопець перебуває у реанімації у важкому стані.
  •  Його однолітка з села Кінчаки змія вкусила у селі на дитячому майданчику - він також перебуває у важкому стані в реанімаційному відділенні місцевої лікарні.
  • Третій укус змії стався також на Івано-Франківщині: там постраждала 12-річна дівчинка, яку як і інших госпіталізували у реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні.

Нагадаємо, що на Львівщині внаслідок укусу змії 9-річний хлопчик з Бібрки потрапив до лікарні й наразі перебуває у реанімації. Плазун вкусив дитину у третій палець правої руки.

Зокрема, фахівці переконують, що напади змій трапляються через необережне поводження та незнання відповідних правил поведінки під час зустрічі із небезпечними плазунами. Щоб цього не трапилося варто знати лише декілька базових правил, з якими можна ознайомитись за посиланням ТУТ.

Читайте також
На Львівщині 7-річного хлопчика після укусу змії направили у реанімацію На Львівщині 7-річного хлопчика після укусу змії направили у реанімацію
Хлопчика госпіталізовано в Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр м. Львова.
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
Стан хлопчика важкий: на Львівщині 9-річну дитину вкусила змія Стан хлопчика важкий: на Львівщині 9-річну дитину вкусила змія
Наразі неповнолітня дитина перебуває у реанімації, після укусу змії. За даними медиків стан хлопчика - важкий.
Loading...
Load next