Роздяглись догола посеред траси: трьох українок оштрафували у Чорногорії за відверту фотосесію (відео 18+)

Роздяглись догола посеред траси: трьох українок оштрафували у Чорногорії за відверту фотосесію (відео 18+)
Троє дівчат влаштували відверту оголену фотосесію посеред дороги у Чорногорії. Українки фотографувалися без одягу, сидячи на автодорозі й поливаючи себе водою.

У Чорногорії суд оштрафував трьох громадянок України за те, що вони влаштували відверту публічну фотосесію у громадському місці - посеред автомобільної дороги в Которі. Зокрема, у місті Будва місцевий суддя оштрафував на 450 євро трьох українок за порушення Закону про громадський порядок, повідомляє видання Vijesti.

Відомо, що українок, яким всього лиш від  19 до 21 року затримала поліція міста Котор у четвер, 8 липня, близько 15:00. Суддя визнав їх винними, оскільки "вони поводились безсоромно в громадському місці, тобто на частині регіональної дороги Котор-Троїця".

Вони зобов'язані виплатити гроші безпосередньо перед тим, як рішення стане остаточним, до бюджету Чорногорії. Відповідачі можуть заплатити дві третини штрафу, якщо вони і управління поліції відмовляться від права на подачу апеляції, в цьому випадку штраф буде вважатися оплаченим в повному обсязі, - йдеться у вироку.

Зокрема, консул посольства України в Чорногорії Михайло Шматов підтвердив, що трьох українок оштрафували в Чорногорії за відверту публічну фотосесію й додав: "От, що значить активний туристичний сезон, жодного дня без новин".

На відео, опублікованому у мережі, помітно, як троє повністю оголених дівчат лежать на асфальті, а четверта поливає їх водою з пожежного шланга. Фотосесія відбувалась близько 10 хвилин.

Відео видання "Букви".

Нагадаємо, що нещодавно оголену фотосесію за участю українок влаштували у будівлі одного із курортних районів Дубай - Маріна. Мешканці сусіднього будинку побачили відверті зйомки та викликали правоохоронців. Тоді місцева поліція затримала 40 людей, в тому числі і 11 українок.

Читайте також
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Нацрада оштрафувала проросійські телеканали "НАШ" та "NewsOne" Нацрада оштрафувала проросійські телеканали "НАШ" та "NewsOne"
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала два телеканали "НАШ" і "Newsone" внаслідок розпалювання національної, расової та релігійної ворожнечі й ненависті.
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Loading...
Load next