Наскрізне вогнепальне поранення: на Житомирщині чоловік вистрілив у спину 9-річного хлопчика (відео)

Наскрізне вогнепальне поранення: на Житомирщині чоловік вистрілив у спину 9-річного хлопчика (відео)
Чоловіком, який встрілив у спину хлопчика, став знайомий батька 9-річної дитини, який приїхав до сім'ї в гості. Наразі постраждалий перебуває у важкому стані у реанімаційному відділенні.

У Житомирській області в місті Новоград-Волинський учора, 12 липня, за загадкових обставин 9-річна дитина отримала поранення у спину. Дитина потрапила у лікарню з діагнозом наскрізне вогнепальне поранення спини. Пораненого хлопчика у важкому стані одразу ж госпіталізували до реанімаційного відділення, де медики надали йому усю необхідну допомогу, повідомляє пресслужба місцевої поліції.

За попередньо отриманою інформацією, подія нібито відбувалась на березі місцевої річки. Однак у ході встановлення обставин ці відомості не підтвердились, - йдеться у повідомленні.

Згодом, правоохоронці з'ясували, що дитина була поранена у будинку, де було вилучено кулю калібром 9 мм та інші речові докази. Також було встановлено, що до поранення дитини може бути причетний киянин-військовослужбовець, знайомий батька, який приїхав напередодні до сім'ї у гості.

У Житомирській обласній прокуратурі додали, що відомості про поранення хлопчика внесені до журналу ЄРДР: "Відкрито і розслідується кримінальне провадження за статтею - Умисне тяжке тілесне пошкодження".

Відомо, що санкція цієї статті передбачає від 5 до 8 років в'язниці.

 

Читайте також
Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео) Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео)
Правоохоронці заради безпеки не дали можливості журналістам наблизитися до стрілка та поспілкуватись з ним. Напіводягненого чоловіка із будинку вивели спецслужби та посадили у поліцейське авто.
Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані
В Умані трапилась стрілянина, внаслідок якої дістали поранення двоє громадян Ізраїлю. Поліція відкрила провадження за фактом хуліганства.
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Loading...
Load next