У Києві врятували парашутиста, якого вітром віднесло в небо (відео)

У Києві врятували парашутиста, якого вітром віднесло в небо (відео)
Чоловік з парашутом був прикріплений тросом до катера, однак сильна буря, що почалася, відірвала трос і "віднесла" парашутиста.

В Києві на Оболоні заняття парасейлінгом для чоловіка закінчилися трагічно - у воді перекинувся катер, до якого він був прикріплений і парашутист полетів в небі. Подія сталася під час грози, та згодом стало відомо, що чоловіка знесло вітром.

Про інцидент повідомили у Telegram-каналі KIEVMAP.

Моторошний випадок на Оболоні з парасейлінгом. Катер перевернуло в воді, а доля чоловіка з парашутом невідома, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що чоловіка віднесло над сушею та його намагалися зловити. На відео очевидців видно, що на місці події дме сильний вітер.

Проте, згодом чоловіка все ж таки вдалось врятувати: "Усе з ним добре... 10 людей чоловіків натягували цей трос щосили і прикладали під кущі та дерева - таким макаром врятували парашутиста, а тим часом човен був перевернутий і люди, які були в ньому, трималися за трос та пливли до берега через вітер і натяжку троса. Видовище, звичайно, жахливе. Слава Богу, його опустили, човен згодом перевернули і все норм. Благо, весь берег був у людях".

Нагадаємо, що на єгипетському курорті Шарм Ель Шейх стався прикрий інцидент із туристкою з України. Жінка отримала численні травми під час катання на водному парашуті.

Читайте також
Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео) Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео)
Після тривалої спеки у Києві почався ураган - внаслідок негоди у столиці затоплені вулиці та станції метро, позривані навіси на літніх терасах, а також затримується низка маршрутів наземного громадського транспорту.
В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики
Через сильні пориви вітру та грози без електроенергії в Україні залишилися 80 населених пунктів. Стосується це населених пунктів у Дніпропетровській, Кіровоградській, Донецькій, Київській та Сумській областях.
Злива з градом і затоплені вулиці: у Києві пройшов потужний ураган (відео) Злива з градом і затоплені вулиці: у Києві пройшов потужний ураган (відео)
У Києві зачинили перший вестибюль станції метро "Героїв Дніпра" через зливу, яка вирувала столицею.
Loading...
Load next