Погоня за автомобілем СБУ: НАБУ показало відео “переслідування” автомобіля з екссуддею Чаусом (відео)

Погоня за автомобілем СБУ: НАБУ показало відео “переслідування” автомобіля з екссуддею Чаусом (відео)
Чаус перебуває в будівлі Служби безпеки України в Києві. Проте, детективи НАБУ поскаржилися, що співробітники СБУ не реагували на їхні законні вимоги й намагались втекти на автомобілі в якому в той час перебував екссуддя.

НАБУ стверджує, що правоохоронці СБУ відмовилися віддати Чауса детективам, після чого відвезли його на вулицю Володимирську, 33, що у Києві. Детективи "переслідували" автомобіль в якому перебував суддя до самого управління СБУ, йдеться у Telegram-каналі пресслужби НАБУ.

Варто зазначити, що на вул. Володимирській, 33 куди привезли Чауса розташоване Центральне управління СБУ.

Наголошуємо, що відповідно до ч.1 ст. 210 КПК України уповноважена службова особа зобов’язана доставити затриманого до найближчого підрозділу органу досудового розслідування. Правоохоронці мають дотримуватися закону і передати підозрюваного, який розшукується детективами, уповноваженим представникам Національного бюро, - йдеться у повідомленні.

Раніше детективи закликали співробітників СБУ дотримуватися закону і передати підозрюваного, якого вони розшукують, уповноваженим представникам Національного бюро. Проте, згодом було оприлюднено кадри погоні за кортежем Служби безпеки України, в одному з автомобілів якого перевозили суддю Чауса.

Нагадаємо, що екссуддю Миколу Чауса, якого у квітні 2021 року на території Молдови викрала група невідомих озброєних в центрі Кишинева, учора, 30 липня, випадково виявили в одному із сіл на Вінниччині. Раніше його викрили на отриманні 150 тисяч доларів хабаря. Кошти виявили у двох скляних банках, одну з яких він закопував у дворі власного будинку.

Читайте також
Скандальний суддя Чаус повернувся в Україну: виявили в одному із сіл на Вінничині (фото) Скандальний суддя Чаус повернувся в Україну: виявили в одному із сіл на Вінничині (фото)
Суддю Чауса викрили на отриманні 150 тисяч доларів хабаря. Кошти виявили у двох скляних банках, одну з яких він закопував у дворі власного будинку.
Запобіжний захід екссудді Миколі Чаусу оберуть 4 серпня Запобіжний захід екссудді Миколі Чаусу оберуть 4 серпня
Антикорупційне бюро подало в суд клопотання про арешт екссуддя Миколи Чауса. Запобіжний захід йому обиратимуть 4 серпня.
На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол
П'ять років 32-річний молдаванин перебував в міжнародному розшуку за лінією Інтерполу. Чоловік вчинив шахрайство в особливо великих розмірах.
Loading...
Load next