Вбивство 6-річної дівчинки на Харківщині: неповнолітній вбивця був п'яним у день трагедії (фото)

Вбивство 6-річної дівчинки на Харківщині: неповнолітній вбивця був п'яним у день трагедії (фото)
Наприкінці липня під Харковом знайшли мертвою шестирічну дівчинку, яка напередодні пішла гуляти й не повернулася додому. Слідчі вважають, що дитину вбив 13-річний хлопець Богдан, який перебував у той час в стані алкогольного сп'яніння.

На Харківщині знайшли вбитою зниклу 6-річну Мирославу Третяк. У жорстокому вбивстві дитини звинувачують 13-річного підлітка, який у день трагедії перебував у стані алкогольного сп’яніння. За даними правоохоронців хлопець вдарив дівчинку щонайменше десять разів, йдеться в ухвалі суду.

Досудове розслідування встановило, що 28 липня у проміжок часу з 16:00 по 18:00, малолітній, бувши у стані алкогольного сп'яніння у приміщенні покинутої будівлі вбив дитину. Зокрема, раніше подружка загиблої дівчинки розповідала, що в день вбивства неповнолітній підозрюваний запропонував Мирославі нарвати яблук і дитина пішла з ним.

Малолітній, будучи у стані алкогольного сп'яніння, перебуваючи у приміщенні покинутої будівлі, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, (...) умисно завдав потерпілій не менше 10 ударів тупим твердим предметом в область голови, - йдеться у постанові.

Правоохоронці знайшли речові докази, які підтверджують причетність хлопця до вбивства, у покинутій будівлі та у помешканні, де він проживає - це фрагменти цегли, засоби для прання та вологий одяг. Зазначимо, що наразі також встановлюється й факт зґвалтування Мирослави. Експертиза займе щонайменше місяць.

Згодом, під час судового засідання підозрюваний у жорстокому вбивстві 6-річної дитини зізнався в тому, що дійсно сильно побив Мирославу у покинутій будівлі, після чого залишив її без тями й спокійно пішов додому.

Читайте також
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
Смертельна ДТП з неповнолітнім у Харкові: з'явилося кілька нових свідків Смертельна ДТП з неповнолітнім у Харкові: з'явилося кілька нових свідків
Виявили 5 очевидців події, які ще не давали свідчення. Адвокатам вдалося це зробити завдяки дослідженню матеріалів ЗМІ.
У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари
Харківська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві двох молодих людей - 24-річної жінки та 29-річного чоловіка. Їх, 2 травня знайшли мертвими у квартирі на вулиці Дружби Народів у Харкові.
Loading...
Load next