Видавала себе за багатого іноземця: у Києві співробітницю університету викрили на афері з онлайн-знайомствами (фото)

Видавала себе за багатого іноземця: у Києві співробітницю університету викрили на афері з онлайн-знайомствами (фото)
Працівницю київського університету викрили на афері з онлайн-знайомствами. Жінка видавала себе за іноземця-багатія та розвела іншу жінку на 600 тисяч гривень.

Кіберполіція Києва викрила 41-річну жінку, працівницю університету, яка незаконним способом привласнила собі 600 тисяч гривень завдяки афері з онлайн-знайомствами. Жінка знайомилася зі своїми жертвами в інтернеті й видавала себе за багатого іноземця, повідомила пресслужба Кіберполіції.

Зловмисниця заводила знайомства у мережі, видаючи себе за іноземця-багатія. Увійшовши в довіру до потерпілої, фігурантка змусила її взяти кредит нібито для сплати штрафу на митниці за дороговартісний подарунок, - йдеться у повідомленні.

Аферистка переконала потерпілу взяти кредит на сплату неіснуючого штрафу за дорогий подарунок. Зокрема, київська шахрайка переконала потерпілу взяти кредит на 600 тисяч гривень та перерахувати на підконтрольний їй рахунок.

За місцем проживання та місцем реєстрації правопорушниці працівники поліції провели обшуки та вилучили докази причетності до злочинної діяльності.

Поліція розслідує подію за частиною 4 статті 190 - Шахрайство Кримінального кодексу. Максимальне покарання — 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Жінці поки не оголосили підозру, слідство у справі триває.

Читайте також
Посадовцям КМДА, які присвоїли 13,5 мільйонів гривень повідомили про підозру Посадовцям КМДА, які присвоїли 13,5 мільйонів гривень повідомили про підозру
Учора, 12 травня, у Департаменті соцполітики КМДА пройшли обшуки, завдяки яким вдалось викрити сімох київських посадовці, які є причетними до розкрадання 13,5 мільйонів гривень з бюджету.
"Вимагали до 50 тисяч доларів за місце на київських кладовищах": СБУ затримала зловмисників (відео) "Вимагали до 50 тисяч доларів за місце на київських кладовищах": СБУ затримала зловмисників (відео)
Слідчі Служби безпеки України оголосили про підозру у скоєнні корупційних злочинів керівнику комунального підприємства "Спецкомбінат ПКПО" та директору однієї з київських фірм.
У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів
Виявилось, що організаторами злочинної групи були українці, які мали подвійне громадянство. Зокрема учасникам банди вдалось вкрасти із банківських сейфів України понад 30 мільйонів доларів.
Loading...
Load next