В Умані затримали іноземця, який влаштував стрілянину на День Незалежності (фото)

В Умані затримали іноземця, який влаштував стрілянину на День Незалежності (фото)
Постраждалого уманця госпіталізували до центральної лікарні міста, однак причину конфлікту між чоловіками наразі у поліції не повідомляли.

Поліція в Умані затримала громадянина Ізраїлю, який влаштував стрілянину посеред вулиці в День Незалежності, внаслідок якої був травмований чоловік. Про це повідомляє пресслужба поліції у Черкаській області.

Внаслідок стрілянини 38-річний житель Умані отримав травму, його госпіталізували до центральної лікарні. На щастя, наразі життю та здоров'ю чоловіка нічого не загрожує.

Правоохоронці провели огляд місця події, опитали свідків та очевидців, а також встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний громадянин Ізраїлю, який проживає в Умані, - йдеться у повідомленні.

Наразі правопорушника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Читайте також
Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані
В Умані трапилась стрілянина, внаслідок якої дістали поранення двоє громадян Ізраїлю. Поліція відкрила провадження за фактом хуліганства.
На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші" Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші"
Протягом минулої доби, 1 червня в районі окупованих територій та проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.
Loading...
Load next