У будинку бабусі загиблого в Черкасах хлопчика голодують собаки (відео)

У будинку бабусі загиблого в Черкасах хлопчика голодують собаки (відео)
Нерідних бабусю та дідуся дитини, яка так і не прийшла до тями після жахливих травм, тримають під вартою.

Бабуся та дідусь понівеченого хлопчика, який позавчора помер у Черкасах, тривалий час займалися розведенням собак. Наразі подружжя перебуває під арештом, їх підозрюють у тому, що вони залишили дитину у небезпеці та без допомоги. Зараз собаки подружжя закриті у будинку, до них ніхто не приходить, вони голодують.

Про це виданню "Про все" розповів сусід бабусі та дідуся померлого хлопчика.

За словами чоловіка, який забажав зберегти анонімність, собаки "гризуть одна одну". У будинку приблизно десять тварин, які вже декілька днів сидять без їжі.

Я минулої ночі почув їхній гавкіт із воєм. Вирішив подивитися, що там таке. І коли світив у вікно, то вони вискочили і я побачив, що в однієї собаки вухо надірване або погризене, в крові. Не думаю, що здалося, - розповів виданню чоловік.

Він зазначив, що у нього "болить душа" за тварин, бо вони шкребуться у вікна та голосно гавкають. Проте, ніхто не приходить до будинку заарештованих чоловіка та жінки, а стороннім особам заходити до чужої оселі забороняє закон. 

Нагадаємо, що наприкінці серпня цього року в Черкасах травмованого 7-річного хлопчика медики госпіталізували з ознаками мозкової коми третього ступеня. Окрім цього, медики діагностували у малолітньої дитину гематому головного мозку, відірвані губи й погризені тваринами вуха, а також на тілі виявили сліди опіків від цигарок. Однак, попри відчайдушні зусилля лікарів Черкаської обласної дитячої лікарні, врятувати життя семирічному Андрію не вдалося. 

У смерті маленького Андрійка підозрюють його нерідну бабусю - померла дитина, це син її невістки від попереднього шлюбу. Названій бабусі вже вручили підозру за статтею "залишення в небезпеці" та взяли під варту на 60 діб. Звати 51-річну жінку Вікторія Лясова й раніше у неї неодноразово були проблеми з законом. Окрім цього, раніше жінка стверджувала, що не знущалась з дитини, яку на неї залишили на певний період батьки й переконувала, що він "просто впав", однак його травми свідчили про звірства і можливі знущання.

Читайте також
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото) На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.
Під час прогулянки в дитсадку померла 4-річна дівчинка - на неї впало дерево Під час прогулянки в дитсадку померла 4-річна дівчинка - на неї впало дерево
На Полтавщині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом травмування деревом дітей у садочку.
Loading...
Load next